Heropening Ekoplaza Osdorpplein

Vandaag, woensdag 31 mei heropend Ekoplaza Osdorp op een geheel nieuwe locatie op het Osdorpplein 743. De laatste dagen is alles op alles gezet om de verhuizing van Osdorpplein 620 naar het nieuwe adres voor elkaar te krijgen. Het ondernemersechtpaar Rob en Ellen van Looij bijgestaan door een enorm enthousiast team wist dit in een record tijd voor elkaar te krijgen en kunnen nu terug kijken op een spannende maar ook een hele leuke periode waarin de verhuizing voorbereid en uitgevoerd werd.

Rob en Ellen van Looij

Nu hebben zij Ekoplaza 3.0 neergezet en ondanks dat er veel spullen zijn meegegaan uit de oude winkel, er wordt duurzaam verhuist dat past in de formule van Ekoplaza, lijkt de nieuwe winkel in de verste verte niet meer op de oude. De winkel oogst fris, ruim en heeft een uitnodigend karakter en door het gebruik van stijgerhout en een open plafond is een industriële look gerealiseerd, daarnaast oogt de winkel toch ook nog gezellig en warm.

Vanaf deze winkel aan het Osdorpplein wordt ook de webshop verzorgt. Met bestelwagens worden dagelijks de webshop bestellingen bezorgd door heel Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem en de Bollenstreek.

Het echtpaar Looij staan te popelen hun bestaande klanten snel te ontmoeten in de nieuwe winkel en nodigen nieuwe klanten graag uit ook eens een kijkje te komen nemen. Speciaal voor de opening zijn er veel voordelige aanbiedingen.

Voor meer informatie over openingstijden van de winkel en informatie over de webshop kunt u terecht op www.ekoplaza.nl, of in de winkel op het Osdorpplein 743.