Haverhals viert 80-jarig bestaan !

Haverhals Schoen en Sportmode bestaat dit jaar 80 jaar!!

Een terugblik op 80 jaar Haverhals

80 Jaar geleden vertrok mijn opa, Wouter Haverhals, de grondlegger van ons bedrijf, uit Brabant om zich te vestigen in Zwanenburg. Na enkele jaren een schoenmakerij in de Kerkhoflaan te hebben gerund, kreeg hij de mogelijk een nieuwbouwpand op onze huidige locatie, Kerkhoflaan/Wilgenlaan, te bouwen. De grotere winkel bood ruimte aan meer activiteiten dan alleen de schoenmakerij en zo werd besloten er ook schoenen naast te gaan verkopen.

Na het overlijden van Wouter Haverhals namen Jan en Bea Haverhals samen de zaak over. In deze periode werd er ook sport toegevoegd aan de winkel. Na samen enkele moeilijke jaren doorstaan te hebben begon de winkel weer te floreren als vanouds.

Rond het millennium nam ik, Jenke Haverhals, te winkel over van mijn vader en moeder. Na het uitbreiden van de sport en het restylen van het schoenen gedeelte waren de stappen gezet naar een vernieuwde winkel.

In maart 2012 opende ik Sport 2000 Haverhals in Badhoevedorp. Hierdoor is er bij Haverhals schoen en mode meer ruimte voor schoenen en modeartikelen gekomen en kunnen de consumenten voor een grotere keus aan sportartikelen naar Badhoevedorp.

Vorig jaar werden we uitgeroepen tot de WINKELIER VAN HET JAAR in Zwanenburg iets waar we heel trots op zijn!! Jenke Haverhals legt uit: “We vieren ons 80-jarig bestaan door 2 weken lang Tax free shopping te geven. Dus 21% korting op alle artikelen in de winkel in Zwanenburg”

De TAX FREE SHOPPING dagen zijn uniek en dat past bij een bedrijf wat 80 jaar bestaat vandaar dat we onze klanten willen belonen.

Ik hoop u dan ook te begroeten bij ons in de winkel.Jenke Haverhals een trotse ondernemer.

Haverhal Schoen en Mode Kerkhoflaan 62 Zwanenburg

0204974813