Halloweentocht van Speeltuin Zwanenburg

Zaterdag 28 oktober is het weer zover…….de grote Halloween tocht door Zwanenburg. De tocht wordt georganiseerd door de Speeltuin in Zwanenburg en dit is ook meteen het begin en eindpunt van de tocht. Vanaf 18.30 uur kunnen de kinderen verzamelen in de speeltuin en om 19.00 uur gaan we in een lange stoet vertrekken.

Verkleed en met lantaarn gaan de kinderen door het dorp een tocht maken waarbij er allerlei spannende dingen gebeuren onderweg maar natuurlijk is er ook tijd voor een snoepje en vooral gezelligheid. Bij terugkomst in de speeltuin hebben we voor iedereen warme chocomelk en voor de ouders glühwein. Bij een heerlijk vuur kan iedereen weer lekker opwarmen en nog even napraten. Vorig jaar hadden al veel bewoners die op de route woonde iets leuks in de tuin gezet, een lampje of uitgeholde pompoen, dit maakte het voor de kinderen extra leuk dus we hopen ook dit jaar op veel enthousiasme van de bewoners.

De tocht is gratis en voor iedereen maar i.v.m. versnaperingen moet iedereen zich wel even inschrijven via onze website www.speeltuinzwanenburg.nl!