Halloweentocht van Speeltuin Zwanenburg

Zaterdag 29 oktober is het weer zover…….de grote Halloweentocht van Zwanenburg. De tocht wordt georganiseerd door de Speeltuin in Zwanenburg en dit is ook meteen het begin- en eindpunt van de tocht. Vanaf 18.30 uur kunnen de kinderen verzamelen in de speeltuin en om 19.00 uur gaan we in een lange stoet vertrekken. Verkleed en met lantaarn gaan de kinderen door het dorp een tocht maken waarbij er allerlei spannende dingen gebeuren onderweg. Natuurlijk is er ook tijd voor een snoepje en vooral gezelligheid.Bij terugkomst in de speeltuin brandt een lekker vuur en hebben we voor alle kinderen die hebben meegelopen warme chocomelk met wat lekkers en voor de ouders warme glühwein.

Veel bewoners hadden vorig jaar gehoor gegeven aan de oproep om iets van verlichting of Halloween in de tuin te zetten. Dit maakt het voor de kinderen en hun ouders extra leuk en bijzonder. Dus krijgt u een brief in de bus van de Speeltuin doe dan vooral mee! De tocht is gratis en voor iedereen, maar in verband met de versnaperingen moet iedereen zich wel even inschrijven!

Geef uw kinderen op door een mail te sturen naar info@speeltuinzwanenburg.nl, of kom deze week nog een keertje gezellig spelen!