Halloween in Nieuw-West

Op woensdag 31 oktober is het weer Halloween. En Winkelcentrum Nieuw-West laat dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan!

Al vanaf het weekend voor Halloween kan er in een heerlijke griezelige sfeer gewinkeld worden. Verschillende winkels bieden extra voordelige Halloween aanbiedingen aan. Voor kinderen zijn er diverse gratis activiteiten. Zo vallen er prijzen te winnen met een speurtocht die door het hele winkelcentrum loopt.

Op woensdagmiddag 31 oktober om 14:00 uur barst Halloween echt los! Op straat zijn er verrassende acts en in de Westmarket zijn er de hele middag gratis kinderactiviteiten. Kinderen kunnen zich hier laten schminken, snoepzakjes knutselen en zich verkleden.

Al deze prachtige creaties zullen vervolgens om 17:00 uur door het winkelcentrum trekken in een bonte optocht. Alle deelnemers krijgen daarna een traktatie, terwijl ook de winnaars van de speurtocht bekend gemaakt worden!


Zaterdag 27 t/m woensdag 31 oktober
Halloweenspeurtocht
Locatie: door het hele winkelcentrum. Deelnameformulieren zijn op te halen bij alle winkels waar een pompoen in de etalage zit.

Woensdag 31 oktober van 14:00 tot 17:00 uur
Griezelig creatieve kinderactiviteiten
Locatie: 1e verdieping Westmarket

Woensdag 31 oktober van 17:00 tot 18:00 uur

Grote griezelige Halloweenoptocht
Locatie: vertrek vanaf de Westmarket