Halloween feest bij korfbalvereniging Badhoevedorp

Afgelopen vrijdagavond 2november was het griezelig gezellig bij de korfbal van Sporting Badhoevedorp.Er werd een Halloween feest gehouden voor alle leden van de vereniging.

Bij binnenkomst werden de eerste bezoekers opgeschrokken door een aantal griezels op weg naar het clubhuis. Langzaam begon iedereen binnen te druppelen en begon het feest, er werd veel gedanst,  waaronder natuurlijk een stoelendans. Alle jeugdleden hebben gestreden om de laatste ronde te bereiken, en te winnen maar er kan uiteraard maar 1 winnaar zijn dat was Nienke uit de D Pupillen.

Het feest vervolgde en toen was het tijd voor nog een uitreiking namelijk; welk kind heeft het mooiste kostuum aan? Dit was natuurlijk een ongelofelijk moeilijke beslissing want eigenlijk was iedereen ontzettend goed verkleed zoals te zien op de foto. Maar na veel beraad werd er besloten dat Christiaan wel een heel speciaal kostuum had. Hij had namelijk een echte pompoen op zijn hoofd.

Nadat de jongste jeugdleden weg waren vervolgde het feest voor de oudere jeugdleden en de volwassen, en zo duurde het feest tot in de kleine uurtjes.