Grote Opel Astra show bij Van Kouwen

Op zaterdag 9 april organiseert Van Kouwen een groots Opel Astra Event in haar vestigingen in Amsterdam Zuidoost, Hoofddorp en Aalsmeer.

Aanleiding is de komst van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer, dé stationwagon waar al lang naar wordt uitgekeken! Het nieuwe model Astra  (5 deurs en Sports Tourer) heeft vorige maand de titel Auto van het Jaar 2016 gewonnen dus dat nu ook de Sports Tourer in de showrooms staat is een feestje waard.

van kouwen astra rangeGratis 10-punten controle met € 25 beloning.
Om dit te vieren zetten de werkplaatsen zaterdag de deuren open en kunnen alle bestaande Opel Astra rijders hun auto gratis laten controleren op 10 veiligheidspunten. Als dank ontvangt men na de controle een cheque van € 25,-, te besteden bij een volgende onderhoudsbeurt.

Daarnaast staan in alle showrooms natuurlijk de nieuwe Opel Astra Sports Tourer en de 5 deurs klaar voor een proefrit. Kopers van de Astra ontvangen € 1000 extra inruil bovenop Autotelexwaarde, een gratis tankpas van € 500 (alleen dit weekend) én € 1000 cashback van Opel Nederland.

Natuurlijk kunt u ook voor een Astra occasion uit de ruime voorraad kiezen. Ook daarop krijgt u
€ 1000 extra inruil.

Alle Astra modellen op een rijtje in Amsterdam en zondag open
Om de historie van de Astra modellen in beeld te brengen, staan in de vestiging in Amsterdam Zuidoost alle Astra modellen van de afgelopen 25 jaar op een rij. Vanaf september 1991 tot en met de nieuwe Sports Tourer. U bent van harte welkom om deze unieke range te komen bekijken. Dit kan op zaterdag maar óók op zondag 10 april; dan is deze vestiging namelijk ook open en kunt u nog een extra dag profiteren van de gratis tankpas, cashback en extra inruil-actie.

Iedereen is welkom in de werkplaatsen en showrooms op zaterdag 9 april van 9.00 tot 17.00 uur in Amsterdam Zuidoost, Hoofddorp en Aalsmeer. En op zondag 10 april in de showroom in  Amsterdam Zuidoost van 11.00 tot 16.00 uur.