Grote opbrengst Fancy Fair de Berendijk

De Fancy Fair op kdv de Berendijk en bso de Dijk heeft ruim € 5200,- opgebracht voor de door de kinderen uitgezochte 5 goede doelen.

Ondanks het niet echt warme weer, het was in ieder geval droog, was de opkomst groot. Ouders, opa’s en oma’s en belangstellenden hebben langs alle kraampjes gelopen de knutselwerkjes van de kinderen gekocht, genoten van koffie met zelfgemaakt gebak, een drankje en een hapje. Terwijl de kinderen werden geschminkt, cupcakes versierden, eendjes vingen, in de zweefmolen zaten of te vinden waren bij de andere leuke dingen die er te doen waren. Meer dan honderd kinderen hebben ”gelopen over water” bij het waterspektakel van Le Perle dell Acqua. Vol enthousiasme is er geprobeerd om te lopen en te duikelen dit heeft mooi beelden opgeleverd voor de toeschouwers. Ook de lootjes van het rad vonden gretig aftrek mede vanwege de mooie door ondernemers uit Zwanenburg/Halfweg gesponsorde prijzen.

Dit alles opgeluisterd door een viertal zangers die er een heus feestje van maakten. Aan het einde van de middag werden de aanwezige vertegenwoordigers van stichting de Zonnebloem, Veilig Verkeer Nederland afdeling Haarlemmermeer en de Cliniclowns op het podium geroepen. Zij waren blij verrast met de opbrengst voor hun goede doel. Alle drie hebben in het kort uitgelegd waar hun stichting voor staat en beloofd dat het geld goed wordt besteed. Iedereen heeft genoten van deze middag en dit alles was niet gelukt zonder de inzet van de meiden van De Berendijk en de Dijk en de vele vrijwilligers die zo hard hebben meegewerkt. Bij deze nog eens: allemaal bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.