Grote belangstelling tijdens start verkoop nieuwbouw ‘Achter de Dijk’ in Zwanenburg

site woningen voorgevel (Medium)Donderdag 3 april startte onder grote belangstelling het verkooptraject van het nieuwbouwproject ‘Achter de Dijk’ in Zwanenburg.   Dit project,  aan de Wilgenlaan en Populierenlaan telt 5 benedenwoningen, 5 maisonnettes en 13 eengezinswoningen.  De 3-kamer benedenwoningen hebben een oppervlakte van circa 62 m2 en een eigen tuin met separate berging. De maisonnettes hebben een oppervlakte van circa 119 m2 met maar liefst 4 kamers en een riante bergzolder. De eengezinswoningen tenslotte hebben een oppervlakte van circa 103 m2 met 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. In de privé tuinen bevindt zich ook een eigen berging. Alle type woningen worden compleet geleverd inclusief keukenblok, badkamer en wandafwerking.

Onze nieuwe webshop is geopend! Op HTTP://www.boekhandeljaspers.nl kun je nu al je Nederlandse boeken bestellen. Voor...

Geplaatst door Boekhandel Jaspers Badhoevedorp op Dinsdag 27 november 2018

Vrij-op-naam prijzen starten bij € 155.000,- voor de benedenwoningen, € 198.500,- voor de maisonnettes en € 228.500,- voor de eengezinswoningen. Door de gemeente Haarlemmermeer wordt daarnaast een starterslening beschikbaar gesteld.

Belangstellenden die meer informatie wensen of zich alsnog willen inschrijven kunnen dat doen tot maandag 14 april (16.00 uur) via Regio Makelaars in Zwanenburg www.regiomakelaars.nl.   Uiteindelijk loot de notaris uit de ontvangen reacties een definitieve verkoopvolgorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.