GROENSALE, van 3 t/m 16 augustus bij GroenRijk Zwanenburg! Hoogspringende kortingen tot 70%.

Zwanenburg – Van 3 t/m 16 augustus krijgt u tijdens de GroenSale de meest waanzinnige kortingen op een deel van het assortiment bij GroenRijk Zwanenburg. De kortingen hierbij lopen op tot 70 procent! Dit geldt bijvoorbeeld voor de tuinmeubelen, barbecues, sfeerproducten, planten, potterie voor binnen en buiten etc.

Bent u net terug van vakantie? GroenRijk Zwanenburg helpt graag mee om uw huis én tuin weer gezellig klaar te maken voor het najaar én dat kan ook nog eens uitermate voordelig!  Ook als u dit jaar vakantie in uw eigen Casa viert bent u van harte welkom om de sfeer te verhogen tijdens gezellige dagen in eigen tuin!

groenrijkesaleHoort u wel regelmatig van dit gezellige tuincentrum waar een echte GroenRijk sfeer hangt, waar advies, service en kwaliteit bovenaan staan, maar bent u nog nooit in de gelegenheid geweest om ons een bezoek te brengen? Kom dan zeker tijdens de GroenSale eens een kijkje nemen. GroenRijk Zwanenburg is dichterbij dan u denkt! Dit tuincentrum ligt centraal gelegen in de Randstad en het is vaak niet meer dan 15 minuten rijden binnen de plaatsen Badhoevedorp, Vijfhuizen, Hoofddorp, Amstelveen, Amsterdam en alle plaatsen die daartussen liggen. Het tuincentrum is daarbij 7 dagen per week geopend. Elke zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Voor onze vaste klanten hebben wij de klantenkaart waarbij u het hele jaar spaart voor contante korting.

Heeft u nog geen klantenkaart? Geen nood, kom dan snel naar het tuincentrum en vraag een klantenkaart aan bij de kassa. Dan weet u zeker dat u als eerste profiteert diverse kortingen en alle leuke acties gedurende het gehele jaar!

Het team van GroenRijk Zwanenburg heet u van harte welkom aan de IJweg 177 in Zwanenburg. Als dank voor uw bezoek staat er een gratis vers kopje koffie of thee voor u klaar. Bent u benieuwd naar alle activiteiten, acties en workshops die georganiseerd worden? Neem dan eens een kijkje op de website www.groenrijkzwanenburg.nl of ga naar de  Facebook pagina ‘GroenRijk Zwanenburg’.

GroenRijk Zwanenburg

IJweg 177

1161 EW Zwanenburg

020-4974662