Groensale: profiteer van hoogspringende kortingen bij Groenrijk Zwanenburg!

Jan valt van zijn stoel door de hoge kortingen!Zwanenburg – Van 13 t/m 26 augustus krijgt u de meest waanzinnige kortingen op de mooiste tuinplanten, tuinmeubelen, barbecues, sfeerproducten, producten voor dieren etc. Bent u net terug van vakantie en wilt u lekker nagenieten in eigen tuin? GroenRijk Zwanenburg helpt graag mee om uw tuin klaar te maken voor het najaar en dat kan ook nog eens voordelig! Want de kortingen tijdens de GroenSale kunnen oplopen tot wel 50 procent!

Speciaal voor onze klantenkaart houders leden van de groenfamilie van de regio (sinds 1900) hebben wij op dinsdag avond 12 augustus een gezellige uitverkoopavond. Van 19.00 tot 22.00 uur profiteert u als klantenkaart houder als eerste van alle kortingen en folderaanbiedingen. Daarnaast geven wij alleen op deze avond speciaal voor onze vaste klanten op alle artikelen standaard 20% korting. Dus op alle artikelen waar tijdens de uitverkoop geen korting op zit heeft u deze avond ook nog eens voordeel. Heeft u nog geen klantenkaart of bent u nog geen volger op Facebook? Kom dan snel naar ons tuincentrum en vraag een klantenkaart aan bij de kassa. Dan weet u zeker dat u als eerste profiteert van de kortingen en leuke acties gedurende het jaar!

Hoort u wel regelmatig van ons, maar bent u nog nooit in de gelegenheid geweest om een bezoek aan onze tuincentrum te brengen? Kom dan zeker a.s. zaterdag eens een kijkje nemen. Wij zijn namelijk dichterbij dan u denkt! Het is vaak niet meer dan 15 minuten rijden binnen de plaatsen Badhoevedorp, Vijfhuizen, Hoofddorp, Amstelveen, Amsterdam en alle plaatsen die daartussen liggen!

Wij ontvangen u graag hartelijk in ons tuincentrum aan de IJweg 177 in Zwanenburg. Als dank voor uw bezoek staat er een gratis vers kopje koffie voor u klaar. Bent u benieuwd wat wij nog meer allemaal aan activiteiten en workshops hebben neem dan eens een kijkje op onze website www.groenrijkzwanenburg.nl of op onze Facebook pagina GroenRijk Zwanenburg.

GroenRijk Zwanenburg (ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig)

IJweg 1771161 EW Zwanenburg 020-4974662

[codepeople-post-map]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.