GroenRijk Zwanenburg was op locatie en brengt een glimlach op gezicht ouderen in Eigen Haard!

Het idee kwam tot stand na het bezorgen van een zware pot bij iemand in een aanleunwoning…”waarom komen jullie niet eens bij ons in het huis planten verkopen? Voor sommigen van ons is het niet meer mogelijk naar jullie te komen, maar iedereen wordt blij van planten”. Ja, waarom gaan we dat eigenlijk niet doen?

Na overleg met de directie van Eigen Haard in Zwanenburg werd een datum geprikt en zo stonden Jolanda en Danielle op dinsdagmiddag in het restaurant met allemaal kleurige kamerplanten, planten voor in de potten buiten, verse scharreleieren, heerlijk geurende blokken zeep en nog veel meer producten.

Nog voor alles was uitgestald kwamen de eerste bewoners al een kijkje nemen naar aanleiding van de aankondigingsbrief. Wat een lieve en enthousiaste reacties kregen we van iedereen, echt hartverwarmend. Bewoners vonden het heerlijk en met een volgeladen rollator en een glimlach op hun gezicht gingen ze terug naar hun huisje om het daar gezellig te maken.

Vol enthousiasme kwamen Jolanda en Danielle terug en hebben meteen diverse andere huizen in de regio gebeld om te vragen of dit misschien ook een goed idee was om te organiseren voor de bewoners in hun huis. Weer waren de reacties erg enthousiast. Binnenkort staan we ook in Hoofddorp en Amsterdam met onze mobiele winkel.

Mocht u nog niet benaderd zijn maar heeft u wel interesse in een verkoop op locatie neem dan zeker even contact op met GroenRijk Zwanenburg. Het telefoonnummer is 020-4974662 maar u kunt ook een mail sturen naar jolanda@zwanenburg.groenrijk.nl en dan wordt er snel contact met u opgenomen