GroenRijk Zwanenburg komt naar u toe deze zomer!

Misschien kent u GroenRijk Zwanenburg al als gezellig familie bedrijf waar kennis, service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Of heeft u wel eens kennis gemaakt met onze grote showroom tuinmeubelen, zonweringen, eigen hoveniers en veranda’s.

Maar er is nieuws want vanaf deze zomer slaan we weer een nieuwe weg in om u nog meer tot dienst te kunnen zijn……wij komen namelijk naar u toe deze zomer!

U kent dat gevoel vast wel, je loopt door een dorp, bladert door een tijdschrift of kijkt een programma op tv en ziet de mooiste tuinen. Zelf zou je er ook graag zo bijzitten maar hoe begin je en welke planten kunnen kwa hoogte en bloeitijd bij elkaar.

Wij hebben nu de oplossing voor u!

Onze groenexpert Maurice kan op locatie (in uw tuin of op uw balkon) samen met u een beplantingsplan maken. Na het bezoek bij u thuis gaat hij aan de slag en komt met een voorstel van planten die precies passen bij uw tuin en wensen. Op het tuincentrum kunt u dan samen met Maurice nog kijken naar mogelijke andere planten die bij u en uw tuin passen. En deze service is gratis als u bij ons de planten koopt.

Heeft u lege potten in de tuin staan en zou u daar graag planten in willen maar vind u het altijd zo’n gedoe met de aarde en rommel? Neem uw potten mee naar ons tuincentrum en wij vullen ze voor u op de juiste manier zodat u er de hele zomer van kan genieten! U betaald alleen de plantjes, aarde en hydro korrels.

Zo ziet u maar wij zijn veel meer dan alleen een tuincentrum waar u plantjes kunt kopen, wij zijn een interactief alles onder 1 dak buitenleven centrum!

Wij zijn 7 dagen in de week open dus kom gewoon zelf een keertje kijken bij ons.