GroenRijk Zwanenburg genomineerd voor de Beste Kerstshow van Nederland!

'GroenRijk Zwanenburg genomineerd voor beste Kerstshow van Nederland'

‘GroenRijk Zwanenburg genomineerd voor beste Kerstshow van Nederland’

Zwanenburg – De gezellige winterse weken voor Kerst komen er weer aan. Een drukke periode met voor iedereen weer volop gezelligheid met familie en of vrienden. Als groenfamilie van de regio (sinds 1900) leveren wij graag een bijdrage om deze  periode voor iedereen zo warm en gezellig mogelijk door te brengen. Hiervoor hebben wij dit jaar extra ons best gedaan om een mooie Kerstshow neer te zetten. Onze inspanning hiervoor is gelukkig beloond en wij zijn genomineerd voor de beste (en gezelligste) Kerstshow van Nederland (S-assortiment tot 5000 m2).

Personal Kerst shopper o.l.v. Jan de Jong, Wendy Klop en of Brigitte de Wildt

Wij hebben dit jaar een extra grote Kerstshow voor u neergezet, zodat u nog meer inspiratie op kunt doen om er weer hele mooie en fijne kerstdagen van te maken. In onze warme kas, waar een gratis kopje koffie of chocomelk altijd gratis voor u klaar staat, geniet u van diverse kersthema’s. En weet u zelf niet hoe u uw huis in de juiste kerstsfeer moet brengen? Laat u dan vooral adviseren door 1 van onze personal shoppers. Jan, Wendy en Brigitte hebben alle kennis in huis om ook bij u thuis die gezelligheid en warme sfeer te creëren.

Bent u op zoek naar een leuk Kerstcadeau?

Dit jaar hebben wij ook extra aandacht geschonken aan leuke cadeau ideeën en pakketten. Zo hebben wij de originele Dickensville Friese huisjes, van de Elfstedentocht! Daarbij hebben wij met onze nieuwe biologische afdeling ook heel veel keus in samengestelde (kerst)manden met allemaal biologisch, verantwoorde en pure producten. Leuk als kerstcadeau voor uw familie of vrienden! Of natuurlijk lekker en gezond om zelf op te eten. Heeft u iets speciaals in uw hoofd? Laat het ons weten. Wij maken het graag zoals u het hebben wilt.

Nordmann Kerstboom vanaf €14,95, op maat gemaakt en gratis thuisbezorgd!

Voor een mooie kwaliteit kerstboom bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij importeren onze bomen rechtstreeks vanuit Denemarken. Op ons ouderwets gezellig buiten terrein (waar vuur, glühwein en kerst muziek niet ontbreken) presenteren wij ons grote assortiment Deense Nordmannen en Nederlandse sparren. Uiteraard  pakken wij elke boom voor u gratis in, zagen hem op maat en bezorgen de boom in Zwanenburg, Halfweg en directe omgeving gratis bij u thuis! Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten. U heeft bij ons al een Nordmann kerstboom van 100-140 cm voor € 14,95!

Kerststuk laten opmaken met uw eigen mooie schaal of pot?

Wilt u dit jaar eens geen standaard kerststuk, maar een mooi exclusief opgemaakt stuk? Onze groenspecialisten maken alle kerststukken graag persoonlijk voor u op. Heeft u zelf een mooie schaal of pot? Neem hem mee! Brigitte en of Linda nemen uw wensen met u door en een dag later kunt u uw kerststuk in de juiste kleur met of zonder verlichting weer ophalen.

Heeft u dit jaar het mooist verlichte huis en of tuin van Zwanenburg, Halfweg en omgeving?

Kerstverlichting is al jaren één van onze specialiteiten. Wij verkopen een uitgebreid assortiment binnen- en buitenverlichting in diverse prijsklassen. Door ons ‘Alles onder één dak’ concept met GroenRijk Hoveniers  hebben wij de mogelijkheid  om ook uw tuin of huis te versieren met verlichting door een ervaren elektricien. Like onze Facebook pagina ‘GroenRijk Zwanenburg’ en doe mee met onze foto wedstrijd: ‘Wie heeft het mooist verlichte huis en of tuin van Zwanenburg, Halfweg en omstreken’! Naast de eer maakt u ook kans op hele leuke prijzen.

Breng uw stem uit op www.bestekerstshow.nl!

Tot en met 10 december kunt u nog uw stem uitbrengen. Indien wij de winnaar worden van deze verkiezing (S-assortiment tot 5000m2) beloven wij op de door ons jaarlijks georganiseerde Kerstmarkt (vrijdagavond 19 december) er een extra groot feest van te maken (met zangers Toon Labes, Valentijn Buijtenhek en Armand Fuchs)!

Dus bezoek de komende periode gezellig ons tuincentrum. Onze winkel ligt net buiten Zwanenburg op de IJweg 177 tussen Haarlem en Amsterdam. We hebben ruime gratis parkeergelegenheid en zijn elke zondag open. Kijk voor meer informatie en onze extra openingstijden op www.groenrijkzwanenburg.nl