GroenRijk Zwanenburg beste verkoper van ‘duurzame onkruidbestrijding’

Daniëlle Oedekerk en Jan de JongBegin dit voorjaar heeft de GroenRijk formule de wedstrijd uitgeschreven: Wie verkoopt er in het tuinseizoen 2015 de meeste duurzame onkruidbestrijding in relatie tot zijn totale omzet ‘gewasbescherming’ en wordt ‘Beste verkopende GroenRijk winkel van duurzame onkruidbestrijding’?

Over de periode van 1 maart t/m 30 juni 2015 is bijgehouden wie de meeste duurzame onkruidbestrijding, en dan specifiek de duurzame producten Ultima (van ECOstyle) en Natria Flitser (van Bayer) in relatie tot zijn totale omzet ‘gewasbescherming’ verkoopt. Na vier maanden is gebleken dat GroenRijk Zwanenburg de winnaar is en zij zich de ‘Beste verkoper van duurzame onkruidbestrijding’ mag noemen! Na een matige start in maart, waar zij op de 25e plek stonden, heeft het team van GroenRijk Zwanenburg vanaf april gas gegeven op de verkoop van deze duurzame producten.

De prijs is vrijdag 10 juli jl. uitgereikt aan Daniëlle Oedekerk en Jan de Jong van GroenRijk Zwanenburg. Zij hebben een cheque ontvangen t.w.v. € 500,- voor het gehele team.

Wedstrijd

Met deze wedstrijd werd het verkopen van de duurzame onkruidbestrijding gepromoot en laat GroenRijk de klant de overstap maken naar Ultima (van ECOstyle) en Natria Flitser (van Bayer). Want GroenRijk zet zich in voor het verrijken en vergroenen van de thuisomgeving. Met behulp van het opgestelde Groen Brancheplan van de Tuinbranche Nederland wil GroenRijk dit realiseren.

Het Groen Brancheplan is een plan met 5 speerpunten: bijdragen aan duurzaam gebruik van gewasbeschermingsmiddelen bij teelt en particulier gebruik, bijdragen aan biodiversiteit door vergroening van tuinen, stimuleren van biologische producten, tegengaan van exotische waterplanten en bijdragen aan een goede afwatering van tuinen door tegengaan verstening.

De franchiseformule GroenRijk

‘GroenRijk, weet wat er leeft’ heeft met zijn 40 lokale vestigingen en een click & collect webshop een landelijke dekking. De focus ligt op de 5 GroenRijk merkwaarden; deskundig, bewust, behulpzaam, gepassioneerd en verrassend. Daarom weet GroenRijk wat er leeft!