GroenRijk nieuwe partner van SBS 6 programma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’

Foto van links naar rechts; Jasper Stokvis, Nico Koppenol en Rob Verlinden

Foto van links naar rechts; Jasper Stokvis, Nico Koppenol en Rob Verlinden

Na een succesvol tv-seizoen bij SBS 6, gaat vanaf zaterdag 3 september 2011 een nieuw seizoen van het populaire en goed scorende tv-programma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ van start. Rob Verlinden gaat ook aankomend seizoen weer doen waar hij in uitblinkt: elke week geeft hij een tuin een spectaculaire metamorfose. Hij wordt daarbij geholpen door styliste Jorna Spapens die het interieur op haar eigen wijze onder de loep neemt en kok Jeremy Vermolen die wekelijks een bijzonder gerecht op tafel zet. Dit bijzondere drietal zorgt voor een groen, lekker en vrolijk tuinverbouwingsfeest.

GroenRijk als nieuwe partner

Nieuw in het tuinprogramma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ is de participatie van Tuincentrumketen GroenRijk. Jasper Stokvis, algemeen directeur van productiebedrijf Stokvis & Stokvis Content, en Rob Verlinden zijn zeer verheugd over de samenwerking met GroenRijk. Jasper Stokvis en Rob Verlinden: “We hebben elkaar gevonden, omdat we op meerdere vlakken overeenkomsten hebben. We zijn beiden deskundig, bewust, behulpzaam, gepassioneerd en verrassend”. Rob Verlinden benadrukt daarbij dat vooral passie één van de belangrijkste factoren is om ook dit jaar weer een heel seizoen verrassende tuinen en dus ook uitzendingen te kunnen maken. Nico Koppenol, Hoofd Formule GroenRijk is het daarmee eens: “Robs Grote Tuinverbouwing is een programma voor en door de groen- en tuincentrumbranche. De gehele keten is vertegenwoordigd van leverancier, hovenier en plantenkenner Rob Verlinden tot retailer GroenRijk, die de klant wil ondersteunen in het creëren van zijn groenleven, met oplossingen, ideeën, suggesties en tips. Onze ondernemers zijn er trots op, dat zij in dit tuinprogramma met hun formule GroenRijk participeren”.

Vaste elementen

Wekelijks zal Rob Verlinden de hoofdpersoon meenemen naar een GroenRijk Tuincentrum om erachter te komen wat de specifieke wensen van de bewoners zijn. Op deze manier kan Rob Verlinden, samen met Tuincentrumketen GroenRijk, de bewoners wekelijks een tuin aanbieden die perfect bij ze past en ze toch compleet verrast.

De wekelijks terugkerende en zeer populaire items als ‘Pak Aan’ en ‘Bloemencircus’, maken ook dit jaar weer onderdeel uit van het programma. Rob Verlinden bezoekt in deze items mensen die zijn opgegeven door de hoofdpersoon, omdat ze het verdienen om eens flink in de bloemetjes gezet te worden.

Eerste aflevering

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Robs Grote Tuinverbouwing’ is te zien op zaterdag 3 september tussen 17.00 en 18.00 uur bij SBS 6. De herhaling wordt op zondag 4 september tussen 10.00 en 11.00 uur uitgezonden bij SBS 6.

GroenRijk

In 2012 bestaat de franchiseformule GroenRijk 20 jaar. Deze tuincentrumketen heeft, met zijn 45 lokale vestigingen en webshop, een landelijke dekking. Ook GroenRijk legt de focus op de volgende meerwaarden; ze zijn deskundig, bewust, behulpzaam, gepassioneerd en verrassend. Kortom: GroenRijk weet wat er leeft! Kijk voor meer informatie op groenrijkzwanenburg.nl of neem telefonisch contact op met Nico Koppenol, Hoofd Formule GroenRijk, via telefoonnummer 0172-219200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.