GroenRijk Hoveniers genomineerd voor de ‘FD Gazelle Award’

GroenRijk Hoveniers genomineerd voor de ‘FD Gazelle Award’

GroenRijk Hoveniers genomineerd voor de ‘FD Gazelle Award’

GroenRijk Hoveniers mag zich een jaar lang ‘FD Gazelle’ noemen. Het familiebedrijf behoort samen met ongeveer 490 andere bedrijven tot de snelst groeiende bedrijven van de Nederlandse economie. De FD Gazelle Award wordt georganiseerd door Het Financieele Dagblad.

De nominatie heeft te maken met de aantrekkende economie, maar zeker ook met het ‘Alles onder één dak concept’ van het familiebedrijf dat naast een hoveniersbedrijf ook een tuincentrum ‘GroenRijk Zwanenburg’ en een verandabedrijf ‘Mooieverandas.nl’ herbergt.

‘Het gemak van ons ‘Alles onder één dak’ slaat erg aan en klanten komen inmiddels uit alle windstreken naar onze showroom’ aldus Gerko van Beem (eigenaar). ‘Klanten willen vandaag de dag volledig ontzorgd worden en dat doen wij’, aldus Gerko. ‘Met ons hoveniersbedrijf zijn wij met name gespecialiseerd in de aanleg van nieuwe tuinen voor zowel particulieren als bedrijven, maar steeds meer klanten weten ons ook te vinden voor één van onze tuinonderhoudsservice pakketten. Wilt u meer weten over GroenRijk Hoveniers? Ga dan naar www.groenrijkhoveniers.nl of stuur een email naar info@groenrijkhoveniers.nl t.a.v. Brian van Norde (Voorman).