GroenLinks Nieuw-West doet mee voor verandering!

GroenLinks doet in Nieuw-West mee in alle vier de gebieden in Nieuw-West.

Met trots presenteert zij vier unieke diverse lijsten met enthousiaste kandidaten uit de wijk. Tijd voor verandering, ook in Nieuw-West.

Meer ruimte voor groen en ontmoetingen op straat. Meer kwalitatief goed woonaanbod voor iedereen. Nog meer ruimte om te pionieren. Hiervoor wil GroenLinks zich in alle 4 de gebieden hard maken.

Onze lijst in Slotervaart bestaat uit drie frisse politieke talenten. Namelijk: 1 Dick Spruitenburg 2.Daniel Rodenburg 3.Jerry Jansma.

Spruitenburg: “De tijd van tobben is permanent voorbij. Actie! Kijken wat je kan doen, en hoe jij bij kan dragen aan het verschil wat vroeg of laat gemaakt gaat worden. De wereld is groot, dus begin ik bij het begin, mijn eigen wijk!”

In Slotermeer bestaat de lijst uit 5 sterke vrouwen. Aangevoerd door 1. Esther Tienstra en 2.Meltem Bilen-Tok

Tienstra: “Ik kies voor de lokale politiek omdat ik voor het unieke karakter van Nieuw-West en Nieuw-Westers wil opkomen. Nieuw-West als een groen dorp in de stad Amsterdam waar ruimte is om te wonen en te pionieren”

Ook in Osdorp heeft GroenLinks een sterke lijst met een uniek gemêleerd gezelschap en veel politieke ervaring:

De lijst wordt aangevoerd door: 1. Pieter Nijhof en 2. Zati Yurdakul

Nijhof: “Ik wil verbinden in plaats van polariseren en me hard maken voor een schoon, veilig en duurzaam Osdorp met de juiste balans tussen wonen, werken en recreëren.”

Het gebied De Aker-Sloten en Nieuw-Sloten kent een mooie mix van ervaring, talent en een frisse blik. de top 2 bestaat hier uit 1. Sarah Biddle en 2. Aad Kuin.

Biddle: “GroenLinks is trots op Nieuw-West, het groenste stadsdeel. Wij willen het bestaande groen nog aantrekkelijker maken. Parken voor recreatie, maar met beschutting voor flora en fauna. Ik wil een wijk zonder zwerfafval, maar met brede fietspaden, goede fietsverbindingen en veilige OV-stallingen.”

Wat GroenLinks betreft valt er 21 maart niet alleen in de Stopera wat te kiezen, maar ook in de gebieden in Nieuw-West. Het is belangrijk dat je in je eigen gebied gaat stemmen zodat je ook echt kunt stemmen op jouw lokale kandidaat.

Stem 21 maart voor een groen, sociaal en eigenzinnig Nieuw-West! Stem GroenLinks. Voor meer informatie kijk op onze site: https://amsterdamnieuwwest.groenlinks.nl