Grip op je geld iedere vrijdag in De Honingraat

Heeft u vragen over geldzaken? Of heeft u hulp nodig met brieven of administratie? Wilt u meer grip op uw geld? Dat kan! Iedere vrijdag is er een wekelijkse gratis inloop tussen 09.30 uur en 12.30 uur in het Huis van de Wijk De Honingraat aan de Slotermeerlaan 103. Tijdens het inloopspreekuur kunt u uw vraag voorleggen aan een team van professionals en vrijwilligers van SEZO en MEEAZ, Humanitas, de Regenboog Groep, BOOT en Eigenwijks.

Grip op je geld is er voor bewoners uit Nieuw-West. U kunt tijdens het inloopspreekuur terecht voor budgetadvies, hulp bij moeilijke brieven met een financieel karakter, het invullen van formulieren en diverse vragen over financiën, schulden en afbetalingen. Het team van Grip op je geld ondersteunt ook bij het uitzoeken en sorteren van de administratie. Bovendien kunt u een inkomenscheck laten doen om te zien of u recht heeft op aanvullende inkomensvoorzieningen.

Meer informatie over de thema’s en cursussen van Grip op je geld vindt u op www.gripopjegeld.org. Kom ook naar Grip op je geld, iedere vrijdag tussen 09.30 en 12.30 uur in De Honingraat. Zonder afspraak en gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.