Gratis proeflessen voor peuters en kleuters bij Muziekschool Amsterdam in Osdorp

Open Lesweek 

Muziekschool Amsterdam is dé plek in de stad, waar kinderen hun eerste passen in een leven vol muziek kunnen zetten. Muziekschool Amsterdam heeft op drie locaties in de stad muzieklessen speciaal voor jonge kinderen. De lessen zijn gezellig en vrolijk, met enthousiaste juffen, die gespecialiseerd zijn in lesgeven aan de allerkleinsten. De lessen zijn ook geschikt voor niet-Nederlandstalige kinderen en ouders.
Ga met je kind op ontdekkingstocht en ervaar het plezier van samen muziek maken.

In Osdorp starten de nieuwe cursussen op woensdag 14 februari.

Eerst uitproberen? Op woensdag 31 januari is er een Open Les waarin kinderen tussen de 1,5 en 6 jaar oud, samen met hun ouders, diverse cursussen gratis kunnen uitproberen.

Er zijn cursussen voor verschillende leeftijdscategorieën:

Muziek met peuters
(1,5 tot 2,5 jaar, 10:00 – 10:50 uur / – 2,5 t/m 3 jaar,  11:00 – 11:50 uur)
In deze cursus, die ook wel ‘muziek op schoot’ wordt genoemd, ontdekken kinderen samen met een ouder/verzorger het plezier van muziek maken. De kinderen zingen, bewegen én gaan aan de slag met eenvoudige muziekinstrumenten, zoals schudinstrumentjes, ritmestokjes en klankstaven.

Spelen met muziek
(groep 1-2, 14:40 – 15:30 uur)
Kinderen ontdekken in deze cursus spelenderwijs de diverse aspecten van muziek. Met liedjes, spelletjes en muziekfragmenten. Ook maken ze kennis met de notenbalk, leren zij meer over ritmes en maken ze zelf muziek op eenvoudige instrumenten.

Locatie: Osdorpplein 14

Meer informatie en een aanmeldformulier(voor de proefles én de cursus) is te vinden op: muziekschoolamsterdam.nl/openlesweek

Information in English: muziekschoolamsterdam.nl/english