Gratis Karaoke in Westside Slotermeer 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West Uitgaan/uit eten
Westside Slotermeer Map

Aanstaande vrijdag 21 september om 20.30 uur is iedereen weer van harte welkom om zijn stem te laten horen! Het is weer tijd Karaoke Night in Westside Slotermeer aan de Burgemeester de Vlugtlaan 125. De avond die wordt georganiseerd en gepresenteerd door Dorèndel Overmars en Mario Genovesi staat altijd weer garant voor veel lol.

In hun repertoire in ieder geval Valerie en Shape of you. Daarnaast zijn ze nooit te beroerd om mee te zingen met iedereen die dat wil. Want het maakt ons écht niet uit of je nou zingt als een nachtegaal of klinkt als een brullende leeuw. Iedereen is van harte welkom om achter de microfoon te kruipen.

Voor een extra feestelijk element zorgen we voor verkleedkleren, pruiken, maskers en vrolijke brillen. Immers: kleding maakt de man of in dit geval de artiest. Toekijken mag natuurlijk ook.

Achter de bar deze avond vindt u Richard Gerritsen. Westside’s favoriete barman van weleer voorziet iedereen voor een schappelijke prijs van een natje en een droogje en waar gewenst een goed gesprek. Kortom, kom van die bank af vrijdagavond en geniet van een gezellige avond in je buurt.