Gratis je gehoor en gezondheid testen in Amsterdam West

Van Boxtel hoorwinkels organiseert Gezondheidsdag in vestiging Amsterdam West

Amsterdam West, 23 augustus 2016 Van Boxtel hoorwinkels organiseert vrijdag 2 september een Gezondheidsdag in de vestiging in Amsterdam West aan de Pieter Calandlaan 116. Tijdens deze dag kun je gratis en vrijblijvend een hoortest laten afnemen. Direct na de test ontvang je de resultaten en krijg je een persoonlijk hooradvies.

Naast een test van het gehoor zijn er op de Gezondheidsdag diverse andere gezondheidschecks te doen. Zo is er ook de mogelijkheid om je cholesterolgehalte, bloedsuikerspiegel, BMI en bloeddruk te meten. De checks worden verzorgd door een gezondheidsvoorlichter die op basis van de gemeten waarden een deskundig advies uitbrengt.

“Veel bezoekers van de Gezondheidsdag komen bij ons, omdat ze het idee hebben dat mensen in hun omgeving zacht en onduidelijk praten. Ze merken dat ze steeds vaker moeten vragen of iemand een zin wil herhalen of hebben op drukkere bijeenkomsten zoals een verjaardag, moeite om gesprekken te volgen,” zegt Kim Luiten van Van Boxtel hoorwinkels in Amsterdam West. “Deze mensen zijn vaak wel nieuwsgierig naar de staat van hun gehoor, maar willen nog geen officiële afspraak maken. Voor hen bieden de Gezondheidsdagen een laagdrempelige en vrijblijvende oplossing om binnen een kwartier toch te weten waar ze aan toe zijn.”

Openingstijden

De Van Boxtel hoorwinkel in Amsterdam West is tijdens de Gezondheidsdag geopend van 9:30 tot 17:30 uur. Bezoekers krijgen een leuke goodiebag mee met onder andere het boekje ’50 tips voor een vitaal leven’, vol praktische tips over voeding, beweging, zien en horen.