Gratis Bootcamp/buitentraining in Badhoevedorp!!

BADHOEVEDORP-  Het lijkt te mooi om waar te zijn gratis buiten trainen onder begeleiding in Badhoevedorp, maar het is echt waar! Aldus: welzijnscoach en bootcamp trainer Tyron Pijloo. Tyron Pijloo heeft ervaring in het judo topsport, begeleid jonge topsporters met hun voeding en sport en hij studeert aan de ALO (Sportopleiding). Tyron Pijloo werkt samen met andere welzijn coaches en trainers in het welzijnscentrum fitterleven te Badhoevedorp.

Onze visie is gezonde voeding, voldoende beweging en goede geestelijke gezondheid.                                       Dat voeding de basis is van een gezond leven, weten de meeste mensen wel. Maar welke voeding moet je dan eten? Welke voeding is gezond voor je lichaam? Waarom is Crash diëten slecht voor je lichaam? Waarom kun je beter geleidelijk afvallen? Moeten we supplementen nemen of zit er nog genoeg vitaminnen en mineralen in onze voeding hedendaags? En wat moet je eten als je een topsporter bent. Is sportvoeding dan belangrijk voor het herstel van je lichaam? Op al deze vragen kunnen wij jou adviseren en inzicht geven en begeleiden.                                                                        Waarom geven wij gratis de bootcamp/buiten training? Wij zijn van mening dat voor een goede gezondheid je gezonde voeding en voldoende beweging nodig heb. Deze combinatie is heel belangrijk. Wij willen dat iedereen, elk niveau ( beginners, gevorderd, expert) de mogelijkheid krijgt om te sporten in groepsverband. U krijgt een full body training op eigen tempo en intensiteit. Er wordt gewerkt aan lenigheid, conditie, kracht en coördinatie. Een voorbeeld van oefeningen zijn stretch oefeningen, stukje rennen, jumping Jacks, met Kettlebells, Push ups, Lunges, Squats, buikspier oefeningen. De training is vanaf 14 jaar. En wij starten de training altijd vanuit het welzijnscentrum fitterleven op de Akerdijk 291 a te Badhoevedorp.

Voor een goede geestelijke gezondheid trainen wij in de buitenlucht! Door buiten te sporten krijgt u ook een gezonde en natuurlijke uitlaat klep voor uw emoties. Ook het samen sporten en elkaar aanmoedigen geeft een sterk sociaal gevoel.

 

Wat is de Bootcamp Challenge?

De bootcamp Challenge start elke nieuwe maand. U stelt uw doel, wat u wilt bereiken met voeding en sport. Wij meten u in centimeters en u krijgt een volledige Bodyscan: gewicht, vetgehalte, vochtgehalte, spiermassa, botmassa, BMI, dagelijkste calorie verbruik, Metabolische leeftijd en visceraal vet. U krijgt een welzijnsevaluatie naar aanleiding van uw bodyscan.  U start met een begin fit-test en eindigt altijd met een eind fit-test om uw vorderingen bij te kunnen houden.  Ook dit is geheel gratis!!!

 

Een jaar lang gratis buiten trainen

Een jaar lang kunt u 5 keer per week gratis buiten trainen onder begeleiding. Op dinsdag en donderdag, van 9:30-10:30 en 20:00-21:00 en zondag 10:00-11:00. Meldt u nu aan bij Tyron Pijloo, geeft in een whats app. of sms aan uw naam en de naam van uw introducees en welke dag u wilt starten met sporten. U kunt zich ook aanmelden op het sport uur zelf, u moet dan wel vermelden dat u via deze advertentie van Tyron Pijloo bent gekomen.

Tyron Pijloo: 06-12232230 email: 24healthy-food-sports@hotmail.nl website: www.24healthy-food-sports.nl

Facebook: 24Healthy-food-sprots Welzijnscentrum Fitterleven, Akerdijk 291a Badhoevedorp.