Gouden Strop winnaar Willem Asman signeert bij Boekhandel Jaspers 🗓 🗺

Haarlemmermeer Noord
Boekhandel Jaspers Map

Afgelopen woensdag zijn de Weken van het Spannende boek van start gegaan. De weken voor de zomervakantie zijn het moment om naar de boekhandel te gaan voor een goede thriller. Bij aankoop van een boek van ten minste € 12,50 krijg je het boek Barst van Boris Dittrich cadeau.

Een van de aanraders van Boekhandel Jaspers op thrillergebied is Enter, het eerste deel in de Rebound-trilogie van Willem Asman. Enter is vorige week bekroond met de Gouden Strop, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek. Enter is volgens de jury geschreven “in een tempo dat je naar adem laat happen”. De jury heeft helemaal gelijk vinden Sjoerd en Caroline van Boekhandel Jaspers. Enter is volgens Sjoerd een intelligente en zeer spannende thriller die aan het denken zet over getuigenbeschermingsprogramma’s. Het is het eerste deel van een trilogie over een organisatie die mensen een nieuwe identiteit geeft en helpt een nieuw leven te beginnen. Het tweede deel van de trilogie is ook al verschenen en het derde deel komt aanstaande vrijdag al uit.

Aanstaande vrijdagmiddag rond 15.45 uur tot ongeveer 16.30 uur komt de auteur zijn winnende boek signeren bij Boekhandel Jaspers. Het boek kost tijdelijk maar € 12,50. Iedereen is van harte welkom om Willem Asman te komen ontmoeten en zijn boeken te laten signeren. Een gesigneerd topboek is een bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld vaderdag of voor een geslaagde!

Boekhandel Jaspers, Sloterweg 95, Badhoevedorp. www.boekhandeljaspers.nl

 

Zie ook:Boekhandel Jaspers viert 1000ste Hendrik Groen