Gouden Griezel in kinderboekenweekgeschenk bij Jaspers 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West Haarlemmermeer Noord
Boekhandel Jaspers Map

Veel kinderen zijn gek op lekker spannende boeken. En veel volwassenen ook trouwens. De Kinderboekenweek staat daarom dit jaar onder het motto ‘Gruwelijk eng’ in het teken van griezelen in kinderboeken. Rond het thema zijn tal van bekende en minder bekende kinderboeken te vinden bij Boekhandel Jaspers. De klassieker De Griezels van Roald Dahl mag natuurlijk niet ontbreken. Het boek is speciaal voor de Kinderboekenweek uitgegeven in een speciale editie voor maar 5 euro. Van de huidige generatie schrijvers hebben de drie grappigste zich verenigd in De zingende zaag. Tosca Menten, Jozua Douglas en Manon Sikkel hebben samen een bundel Gruwelijk Grappige Griezelverhalen geschreven. Tot 1 november is deze bundel maar € 7,99 in plaats van € 13,99.

Ook voor de kleintjes zijn er leuke themaboeken. Vivian den Hollander en Dagmar Stam maakten bijvoorbeeld een nieuw boek over Lisa en Jimmy met de titel Lekker nooit niet bang! En Marianne Busser en Ron Schroder schreven Kwallenpap & slakkenvla en andere griezelversjes. Beide boeken zijn in de Kinderboekenweek maar 5 euro.

Natuurlijk krijg je bij aankoop van ten minste 10 euro aan kinderboeken het Kinderboekenweekgeschenk cadeau. Het geschenk Kattensoep is geschreven door Janneke Schotveld. Janneke Schotveld werd bekend met haar Superjuffie boeken. In tien kinderboekenweekgeschenken heeft zich een Gouden Griezel verstopt bij Boekhandel Jaspers. Als jij een Gouden Griezel vindt in je geschenk win je een Platignum Studio balpen ter waarde van € 12,95 met je naam er in! En er valt nog meer te winnen. Boekhandel Jaspers heeft een kleurwedstrijd georganiseerd waarbij er veel leuke kinderboeken zijn te winnen.

De kinderboekenweek duurt van woensdag 4 oktober tot en met zaterdag 14 oktober. Op woensdagmiddag 11 oktober kun je bij Jaspers meedoen met spinnen knutselen, vanaf 14.00 uur. Sonja heeft voor kleine en grotere kinderen leuke plannen voor het knutselen van griezelige spinnen met kastanjes. Het is gratis en voor materialen zorgt Boekhandel Jaspers.

Sloterweg 95, Badhoevedorp. Telefoon 020 6593382. www.boekhandeljaspers.nl