Golfen op sportpark Ookmeer . Cursus start op 13 en 14 september .

Dit jaar nog in beweging komen en handicap 54 ( GVB) halen !

Golf, is het nu spel of is het nu sport? Nou, eigenlijk maakt dat niets uit, het gaat er om dat je heerlijk en op een gezonde manier in de buitenlucht kunt bewegen, terwijl je daarbij niet meteen de zweetdruppels op je rug hebt staan. Golfen is een sport waarbij jongeren door oefening tot topsporters kunnen uitgroeien, maar waarbij ook senioren zich nog menig jaartje heerlijk kunnen vermaken. Zo lang het gestel en de gezondheid het tenminste toelaten, want actieve golfers van tachtig of negentig zijn echt geen uitzondering . Golfen is ook een sport die je over de hele wereld kunt beoefenen, er bestaat amper een land dat niet over een golfaccommodatie beschikt.

Golfen hoeft ook helemaal niet duur te zijn, complete golfsets met tas en trolley kun je al aanschaffen voor een prijs dik onder de tweehonderd euro’s. Dat is gelijk aan een wat luxer tennisracket of paar moderne voetbalschoenen of schaatsen.

Kan iedereen golfen. Niet meteen, want je moet natuurlijk eerst even leren hoe je een golfclub moet vasthouden, en met welke swing je het meest succesvol bent bij het raken van de bal.

Golfen kan overal, tegenwoordig zijn er flink wat sportaccommodaties uitgebreid met faciliteiten voor de golfsport. Zo ook in Osdorp op Sportpark Ookmeer. Daar ligt een volwaardige 9 holes golfbaan, een 9 holes short golfbaan en een riante driving range met alle verdere oefenfaciliteiten , zoals een putting green , een oefenbunker en een chipping green . Driving range en golfbaan liggen er vanaf 2001, de shortgolf baan kwam er pas een jaar of tien later.

Vanaf het eerste golfuur in 2001 op Sportpark Ookmeer, is ook Golfschool Tilon een begrip geworden in Osdorp. Inmiddels hebben al meer dan duizend golfers uit de directe omgeving van Osdorp hun eerste balletjes geslagen, en groeiden daar naar het internationaal erkende golfvaardigheidsbewijs. , nu HCP 54 .

Golfschool Tilon leidt alle niveaus op , van beginner tot professional . De school werkt ook met de Golfacademie powered by NGF en PGA . Zo organiseert de school cursussen op verschillende niveaus ook in groepsverband en organiseert golfreizen in binnen- en buitenland .

Ieder voor- en najaar start de golfschool met een kennismakingspakket.

Ook dit voorjaar start er weer een cursus op vrijdag 13 en zaterdag 14 september van 1300 -1400 .

Een complete golfcursus van acht golflessen van een uur, inclusief gebruik van materialen en begeleiding van een gecertificeerde golfprofessional van PGA Holland.De laatste les gaat u ook de shortgolfbaan spelen. Dat kun je allemaal verwachten voor slechts € 69. Zo kun je eerst eens kijken of je het leuk vindt en vervolgens biedt Golfschool Tilon diverse mogelijkheden om verder te gaan .

Meer weten, kijk dan even verder op www.vtgolf.nl

Stuur een email naar info@golfles.org .

Bevalt het golfen je echt, dan biedt Sportpark Ookmeer je ook de gelegenheid om je in verenigingsverband aan te sluiten, en kun je lid worden van Golfclub Ookmeer. Het eerste team was in 2015 kampioen van Nederland!