Goede wifi door uw hele huis

Veel mensen ondervinden vaak problemen met hun wifi signaal. Dicht bij de router werkt het meestal wel goed, maar zodra de afstanden wat groter worden ondervinden veel huishoudens een probleem met het wifi signaal. Erg vervelend, want met alle internet diensten van tegenwoordig, onder andere met gamen, video en muziek streamen is het erg vervelend als je een haperend wifi signaal hebt.

Daar is een oplossing voor. 020 Diensten uit Amsterdam ontzorgt u geheel en verzorgt een gegarandeerd goed wifisignaal door het hele huis op elke verdieping en met elke provider. Hoe doen ze dat? 020 Diensten maakt gebruik van de allerbeste apparatuur die er te koop is, vaak alleen toegepast bij bedrijven. Deze apparatuur is vaak te duur voor huishoudens, men wil er meestal niet heel veel geld aan uitgeven. Ook daar heeft 020 Diensten een kant en klare oplossing voor. U hoeft de apparatuur niet te kopen, deze krijgt u in bruikleen. U betaalt alleen voor de installatie en verder een vast bedrag per maand. Verder heeft u er geen omkijken naar. Alle onderhoud wordt gedaan en mocht het al eens gebeuren dat de apparatuur stuk gaat, dan krijgt u direct nieuwe apparatuur geleverd. Storingen worden zo snel als mogelijk na de melding weer opgelost.

Fijn, zonder zorgen een uitstekend wifi signaal door uw hele huis voor de hele familie.

020 Diensten is een bedrijf dat diverse ICT diensten aanbiedt, o.a. Wifi, Voip onderhoud, voor meer informatie kunt u kijken op www.020diensten.nl. 020 Diensten is Zigo gecertificeerd.

Bent u benieuwd naar de oplossing neem dan contact op met 020 Diensten. U kunt voor informatie telefonisch contact opnemen met 020 7820009 of 06 38635812 of mailen naar info@020diensten.nl