Glashandel A&A

Glashandel-A&ASinds de oprichting in 1953 in hartje Amsterdam is er veel veranderd binnen het bedrijf AA glas. De nieuwe generatie heeft door middel van innovaties en ontwikkelingen de naam AA Glas op de kaart gezet als een van de meest gespecialiseerde glasbedrijven van Nederland.
Zo heeft AA Glas een nieuwe lijn in eigen beheer ontwikkeld: Oldstyle™ een duurzaam en authentiek product. Old Style™ isolatieglas is ultra dun glas maar met een veel betere isolatiewaarde dan oorspronkelijk enkelglas. Het unieke van Old Style™ is dat bestaande gevelaanzichten, modern, klassiek of monumentaal, behouden blijven. Grote panden zoals rijksmonumenten, musea en pakhuizen welke onder monumentenzorg of de overheid vallen hebben veel belang bij het behouden van de authentieke uitstraling. Dit is een van de redenen dat het gerenommeerde  hotel in hartje Amsterdam “Sofitel legend The Grand” met AA Glas  de samenwerking is aangegaan. Dit project met 5.248 ramen is recent zeer succesvol afgerond. Naast de “gewone beglazing” zijn er ook nieuwe trends ontstaan op het gebied van glas.
Deze trends zijn door AA Glas mede ontwikkeld tot duurzame producten. Zo zijn de glazen keukenachterwanden een van de specialisaties van AA Glas.  Deze wanden zijn hittebestendig en krasvast en een eyecatcher voor in elke keuken. Deze wanden kunnen in elke kleur gespoten worden en zelfs een unieke print is mogelijk. AA Glas heeft namelijk al enige glashandel een printmachine die kan printen op glas. Naast de keukenwanden heeft  AA Glas zich gespecialiseerd in douchecabines, binnendeuren en schuifwanden.  In de showroom van 500 m² heeft AA Glas zijn producten gepresenteerd. Na het succes van de laatste actieweek heeft AA Glas deze week wederom een actieweek met hoge kortingen. Het AA Team nodigt u hierbij ook van harte welkom in hun showroom.

Madridstraat 13, 1175 RK Lijnden
Telefoon:020 616 4331