Giga outletshow bij Arend Auto Amsterdam West

Amsterdam WestRenault- en Dacia dealer Arend Auto Amsterdam-West houdt komend weekend een grootscheepse opruimingsactie! Het weekend van 20 tot en met 22 september staat volledig in het teken van ongekend hoge kortingen en veel voordeel op alle voorraadmodellen. De voorraad nieuwe auto’s en company cars mogen tegen inkoopprijs worden verkocht, of beter gezegd: weggegeven.

De Arend Auto vestigingen hebben de krachten gebundeld en een speciale selectie gemaakt van auto’s die direct uit voorraad leverbaar zijn en waar we in totaal maar liefst € 248.400,- voordeel op weggeven. Deze 87 auto’s zijn allemaal verzameld bij de vestiging aan de Donauweg 11 te Amsterdam West voor de GIGA Outletshow.

Alsof bijna een kwart miljoen (!) aan voordeel nog niet voldoende is zijn alle auto’s company cars en occasions voorzien van 24 maanden garantie.Tijdens de Outletshow zijn de verkopers bovendien extra gul met de biedingen op uw  huidige auto!!

De openingstijden van de Giga outletshow zijn a.s. vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Op zondag 22 september geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

 

Het gehele weekend zijn er  verschillende activiteiten georganiseerd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.