Gezond Natuur Wandelen zoekt begeleiders wandelingen

Wie vindt het leuk om regelmatig samen met andere vrijwilligers een wandelgroep te begeleiden langs groene routes? Het doel van Gezond Natuur Wandelen is om met mensen, die om wat voor reden dan ook wat minder bewegen, één keer per week een wandeling te maken van maximaal een uur, vanaf een vaste locatie, op een vast tijdstip en in een rustig tempo.

Wandelen heeft een positief effect op de gezondheid en samen wandelen in de natuur is natuurlijk ook heel erg gezellig! Na afloop is er altijd gelegenheid voor het gezamenlijk drinken van een kopje koffie. We zijn op zoek naar vrijwillige begeleiders die de pas gestarte wandeling vanaf Sportpark de Eendracht willen komen versterken. Er wordt gewandeld op elke woensdag vanaf 10:00 uur.

Begeleiden
Wandelt u graag? Doet u dat graag in een groene omgeving? Wilt u het enthousiasme voor de natuur en/of het wandelen overbrengen op anderen? Wilt u op regelmatige en vrijwillige basis samen met andere vrijwilligers de wandelaars begeleiden? Geef u dan op! U kunt wekelijks als begeleider meewandelen, maar ook als u één keer per maand beschikbaar bent, zijn we daar heel erg blij mee. Per wandeling streven we naar twee begeleiders. Nieuwe begeleiders krijgen een gratis dagcursus van de wandelbond (KWBN) en een EHBO-cursus aangeboden.

Interesse?
Wilt u meer informatie, bezoek dan de website: www.gezondnatuurwandelen.nl. Wilt u begeleider worden, neem dan contact op met Nicky Schuurman via n.schuurman@natuurlijkezaken.nl of 06 – 33984285