Gezellige winterdagtochten met Oad Reizen vanuit uw regio

Ook dit jaar vertrekken er vanuit de Oad vestiging in Lijnden/Schiphol bussen naar diverse kerstmarkten. Bijvoorbeeld naar Antwerpen, Düsseldorf, Oberhausen, Münster en Dortmund. Maar ook dichterbij huis wordt de kerstsfeer opgezocht in Den Ilp en Landsmeer of in Gouda “bij kaarslicht”.

 

Landsmeer en Den Ilp

In de donkere dagen voor kerst, worden Landsmeer en Den Ilp  versierd met de meest uitbundige kerstversiering. Zij versieren tussen Sinterklaas en Drie Koningen niet alleen de huizen met kerstlampjes, maar ook de tuinen worden opgetuigd met winterse beelden. Deze kerstroute is uitgegroeid tot een spektakel dat prachtig is om te aanschouwen. Oad neemt u graag mee naar de mooist versierde straten van deze omgeving.

Gouda bij Kaarslicht

Gouda wordt gehuld in een prachtige kerstsfeer. Vanaf het begin van de middag tot ver in de avond is er in het prachtige oude centrum van de stad van alles te beleven. Dit jaar is het alweer de 57e keer dat Gouda iedereen uitnodigt om dit mooie feest bij te wonen. Het hoogtepunt van de dag valt tussen 19.00 en 20.00 uur wanneer de burgemeester het kerstverhaal voorleest. De duizenden aanwezigen zingen mee met de kerstliedjes en de lichtjes in de enorme kerstboom voor het stadhuis worden ontstoken. Ca. 1500 Kaarsen branden achter de ramen van het beroemde stadhuis op de markt.

 

Winter Efteling

Ook na de kerst geniet u nog bij Oad! Wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren. Maak een betoverende winterwandeling door het Sprookjesbos en ontmoet de nieuwste bewoner, een ijdele keizer met 1001 kledingstukken die al bibberend een lesje krijgt geleerd… Trek wanten aan, zet de warmste muts op en geniet in de Winter Efteling!

 

Gezellig met de bus op pad in 2013

Volgend jaar start Oad Reizen met de organisatie van gezellige dagtochten vanuit de regio Lijnden/Schiphol. Gezellige dagjes uit naar bijvoorbeeld beurzen, concerten, steden of musea. Martin Lentink van de Oad vestiging in Lijnden/Schiphol: “Wij zijn erg blij dat onze georganiseerde dagtochten enthousiast worden ontvangen. Daarom gaan we ons aanbod volgend jaar nog verder uitbreiden. Van korte dagtochten waarbij we na de file vertrekken en voor de files weer thuis zijn tot langere dagtochten die we afsluiten met bijvoorbeeld een gezamenlijk diner. Wij staan altijd open voor

Ideeën van onze klanten. Natuurlijk is het ook voor elk individu, bedrijf, vereniging of gezelschap mogelijk een Oad-touringcar te huren. Of het nu gaat om een normale touringcar, een luxe VIP-coach of de comfortabele, met veel extra’s uitgevoerde Excellent-bus; Oad staat voor u klaar. Ook als het gaat om een volledig georganiseerde dagtocht!”

 

Oad Reizen

De Oad vestiging in Lijnden/Schiphol is onderdeel het Oad touringcarbedrijf van Oad Reizen. Meer dan 180 Oad-touringcars vinden jaarlijks hun weg door heel Europa; naast bijvoorbeeld dagtochten en bedrijfsuitjes vertrouwen tienduizenden vakantiegangers hun busvakantie aan Oad toe. De Oad-chauffeurs worden altijd goed beoordeeld. Ze zijn als gastheer verantwoordelijk voor het wel en wee van hun ‘klanten’ en zullen er alles aan doen om het hen elke dag van alle gemakken, interessante informatie en plezier te voorzien.

 

Globe Reisburo

Ook Globe Reisburo is onderdeel van Oad Reizen. De Globe Reisadviseurs informeren u graag over dagtochten en andere vakanties van Oad. Van een advies op maat tot de benodigde verzekeringen, zij zetten zich altijd in om hun klanten van het beste vakantieadvies te voorzien.

 

 

Snelle Boekers Actie

Onder de ‘snelle boekers’ van een kerstdagtocht in december, welke geboekt word voor 1 december 2012, wordt een loting gehouden! De winnaar van de loting krijgt de geboekte reis gratis aangeboden.

 

Kijk voor alle dagtochten op oadbus.nl of bel naar 023 – 555 21 75.

Wilt u met een groep, uw eigen vereniging of club op stap, stuurt u dan email naar hoofddorp@oad.nl of een brief naar de Hoofdweg 329, 1175 KC in Lijnden.

 

 

 

Opstapplaatsen:

A’dam, Sloterdijk

A’dam, Buikslotermeerplein     

A’dam Amstelstation

A’dam Z-O, Foppingadreef

Amstelveen, busstation (1181)

Badhoevedorp, Pa Verkuijllaan

Driehuis, v.d.Vondellaan

H-Lem Noord, Planetenlaan / Texacostation

H’Lem Ikea / Spaarnwoude station

H’Lem Schalkwijk / winkelcentrum

Halfweg, bushalte bij Keizerskroon

Heemstede, Julianaplein            

H’dorp Burgmeester Stamplein

H’dorp Spaarneziekenhuis

Lijnden, garage Oad

IJmuiden, L.Nieuwstr, t.h.v. Velserhof

Sloten, Hageland

Osdorp, P.Calandlaan / Globe reisbureau

Utrecht P&R Westraven

Velserbroek, winkelcentrum Velserbroeksedreef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.