Gezellige Herfstmarkt in het Leo Polak


In het Ontmoetingscentrum Leo Polak aan de Saaftingestraat 8 Amsterdam-Osdorp wordt het weer gezellig druk. En wel opdonderdag 8  november van 10.00 uur tot 14.00 uur tijdens de gezelligeherfstmarkt.

Herfstmarkt

Deze mark is een bron van vrolijke drukte en kooplust. Er is veel te koop, van tweedekans spullen  tot (kerst) kaarten en van boeken tot kleding. Ook veel hobbyisten verkopen hun eigen producten. Het motto is voor ieder wat wils en met de grote verscheidenheid van de ruim dertig standhouders zit dat wel goed!

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor u zelf of een ander, wellicht met het oog op de komende feestdagen, dan bent u hier op het goede adres. U hoeft echter niks te kopen. Juist het slenteren langs de verschillende kramen maakt een dergelijk dag tot een succesvol uitstapje.

Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten zo kunt u maag vullen met een lekker visje en wat dacht u van een overheerlijke poffertjes? Of schuift u liever aan voor wat lekkers in het  restaurant?  Het kan  allemaal op deze oergezellige herfstmarkt  in het Leo Polak!

Natuurlijk staat er ook de bekende rommelmarkt, deze wordt bemand door medewerkers van het ontmoetingscentrum zelf. Wellicht hebt u nog spullen voor deze kraam, we houden ons aan bevolen! Spullen voor de rommelmarkt kunt u dagelijks afgeven bij de receptie. De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan het activiteitenprogramma.

Tevens is er voor degenen die van een (klein) gokje houden de bekende Tombola waar u kans maakt op leuke prijzen. Wij rekenen weer op een vrolijke dag met vele tevreden bezoekers. De toegang is gratis