Geslaagd schoolhandbaltoernooi bij DSG

Een aantal weken heeft de combinatiefunctionaris van DSG les gegeven aan groep 3 en 4 van de Vlaamse Reus, de Einsteinschool en de Fiep Westendorpschool.  Afgelopen woensdag organiseerde Handbalvereniging DSG ter afsluiting een schoolhandbaltoernooi in de Calandhal. De eigen F-jeugd van de club speelde ook mee.

DSG handbal

DSG handbal

De begeleiding van de wedstrijdjes werd gedaan door jeugdleden van DSG.

De jongens en meisjes hadden het erg naar hun zin. Na afloop van het toernooi kregen ze een vaantje en een tasje met inhoud uitgereikt.

Er zijn een aantal kinderen die zo enthousiast zijn, dat ze op de trainingen van DSG gaan komen in de Calandhal. Nieuwe jongens en meisjes kunnen elke woensdag twee keer gratis mee trainen om te kijken of ze handbal leuk vinden.

Bij DSG spelen jongens en meisjes vanaf 6 jaar en dames en heren. In alle categorieën is nog ruimte voor aanvulling. Met de jongste jeugd is dit seizoen een nieuw team gevormd. Dit team kan bestaan uit jongens en meisjes.Er is geen wachtlijst voor nieuwe leden. De jeugd en senioren kunnen direct mee trainen. Vanaf 1 april wordt er weer getraind op Sportpark Sloten.Ook is er een dames recreantenteam actief bij DSG. Dit team speelt op doordeweekse avonden.

Er zijn trainers en coaches die de teams  begeleiden. DSG is een gezellige vereniging. Naast de trainingen en wedstrijden worden er diverse nevenactiviteiten georganiseerd

Wees er snel bij en kom gezellig mee doen met deze actieve sport die goed is voor jong en oud.

Meer informatie over trainingen en wedstrijden kun je krijgen bij Cisca Lohmeijer op 06-49990666 of via ledenwerving@dsghandbal.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.