Geschikte en winterproof meubels voor in de tuin

Volendam heeft je tijdens de wintermaanden veel te bieden! Kom naar het gezellige versierde centrum van de stad, zoek een café op voor een kop warme chocolademelk, enzovoorts. Rond de feestdagen pakt men zich lekker warm in om een kerstboom in Volendam te halen, om de eerste kerstkransjes te proeven, enzovoorts. Kerst vier je echter niet alleen in het centrum van Volendam. Besteed ook voldoende aandacht aan de kerstsfeer in je eigen woning. Let hierbij niet alleen op het aankleden van de woonkamer, maar ook op je tuin. Met een verwarmingselement kun je vaak tot laat in het jaar buiten blijven zitten.

Leuke lampjes voor in de tuin 

Waar het groen in het centrum van Volendam wordt aangekleed met leuke lampjes, kun je dit ook in je eigen tuin doen. Wellicht hebben je buren ook kerstlichtjes in hun heg of buxusbol gehangen? Het geeft je tuin direct een hele sfeervolle uitstraling! In plaats van het gebruik van lampjes in de heg, kun je de lampjes ook aan de gevel van je woning bevestigen. Wil je het nog professioneler aanpakken? Kies in dat geval voor een fraai verlicht rendier op het dak van je huis of in de tuin. Ook kun je de helder gekleurde lampjes vervangen door modellen met diverse kleuren. Pas hierbij wel op, dat de tuin niet te druk wordt! Dit kan de uitstraling hiervan rommelig maken.

Veranda om in de winter buiten te zitten 

Eerder beschreven we al, dat je met een verwarmingselement tot laat in het jaar buiten kunt blijven zitten. Dit geldt in het bijzonder voor woningen met een veranda. De veranda biedt niet alleen een overkapping. Ook is het vaak mogelijk om de zijkanten van de veranda af te sluiten. Zo heb je geen, of veel minder last van de wind. Met name de regen en wind maakt het in het najaar en de winter guur buiten. In de zomermaanden heb je profijt van een veranda door het feit, dat je bij een buitje niet direct naar binnen hoeft te gaan.

Tip: plaats op de veranda een mooie vuurtafel. Een vuurtafel houdt je warm en zorgt daarbij voor meer sfeer! Wat is er mooier dan het geknisper van het vuur op deze vuurtafels?

Mooie tuinmeubelen voor op de veranda 

Om optimaal van je veranda of een terras te kunnen genieten, mogen fraaie tuinmeubelen niet ontbreken. Kies bij voorkeur voor tuinmeubelen van kunststof. Deze tuinmeubelen gaan veel langer mee dan modellen van hout. Daarbij is het comfort van deze meubels doorgaans niet minder, dan het comfort wat geboden wordt door houten tuinmeubelen. Door in de herfst op zoek te gaan naar meubels voor op je terras of veranda, profiteer je van hoge kortingen. Het opslaan van deze voordelige tuinmeubelen is voor verkopers vaak duurder, dan het aanbieden van een hoge korting. Hier kun je als consument van profiteren!

Een jacuzzi voor in de wintermaanden 

Naast de mogelijkheid om ’s winters van een veranda met vuurtafel te genieten, kan de investering in een jacuzzi interessant zijn. Het warme water laat je ook tijdens de koude winterdagen van je tuin genieten! Er zijn verschillende mogelijkheden bij de aanschaf van een jacuzzi. Kies je voor een opblaasbaar model, of ga je voor een jacuzzi met houten omranding? Zeker in de winter is dit laatste model de beste keuze!