Geluksdisco 🗓 🗺

from to
Amsterdam Nieuw-West
Geluksdisco Map

Tropical times

Met vijf dj’s, een fantastisch popduo en een uitgebreide pre-party wordt de Geluksdisco: Tropical Times een onvergetelijke editie. Je bent van harte welkom op vrijdagavond 23 juni!

ROTI EN MO SATCH VANAF 18.30 UUR
Vanaf 18.30 uur kun je voor 6 euro een zalige roti (vega of kip) eten terwijl je luistert naar live muziek van Mo Satch. Dit trio onder leiding van Jazzlegende Alan Laurillard laat jullie graag een moderne uitvoering van de vroege New Orleans-muziek van Louis Armstrong horen.

HAPJES
De dames van vluchtelingencollectief We Are Here zijn nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Daarom bereiden zij de tropische hapjes! Geniet van samosa’s, loempia’s en lekkere dips. Vanwege Esther’s verjaardag extra uitgebreid.

OPTREDEN
Rond 22:00 uur worden we verrast met een optreden van zangeres Shanna Nicó en gitarist Bent Langerak. De muzikanten brengen onder meer een onvergetelijke versie van Jolene en Wrecking ball ten gehore.

Krtom, te leuk om te missen!
Aanstaande vrijdag 23 juni van 20.00 uur tot 02.00 uur in Westside Slotermeer aan de Burgemeester de Vlugtlaan 125 in Amsterdam. Entree 1 euro.