Geen geld voor nieuwe spullen? Personal Shopping helpt!

Voor mensen met geldgebrek zijn kapotte spullen een drama. Gelukkig kan Impuls met Personal Shopping helpen. Dankzij vrijwilligers en het bedrijfsleven kunt u gratis ‘shoppen’ voor nieuwe spullen. We zijn er ook voor andere soorten hulp. Meldt u aan als u hulp nodig hebt of doneer als u of uw bedrijf iets kan missen.

Het project Personal Shopping is bedoeld voor bewoners van Nieuw-West:

  • met een minimum inkomen;
  • die huisraad nodig hebben;
  • die in een isolement verkeren;
  • en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Goed begin

Voor Personal Shopping werkt Impuls samen met re-integratiebedrijf Implacement en kringloopwinkel het Juttersdok. Het eerste resultaat is een opruimwinkel en een afgiftepunt goederen. Hiermee hebben we alle ingrediënten om mensen te kunnen helpen.

Hulp nodig?

Kom dan naar onze bijeenkomsten en het Huis van de Wijk de Aker en mannencentrum Daadkr8. We bieden niet alleen spullen, maar ook voorlichting en training. Als het nodig is kunnen we u naar de juiste instantie doorverwijzen.

Hulp of spullen geven?

We vragen particulieren en bedrijven om mee te doen. En dat hoeft niet altijd met geld te zijn. Alle hulp is welkom. Heeft u nieuwe spullen gekocht en zijn uw oude nog goed? De Opruimwinkel is blij met uw oude kast, bed, bank, computer, tv of fiets.

 

Vrienden van het Juttersdok kunnen gratis goederen meenemen uit de Opruimwinkel (maandelijks voor € 250 kringloopwaarde). U wordt al vriend voor € 35 per kwartaal. Organisaties en overheden kunnen mensen helpen door voor hen het lidmaatschap te betalen. Mensen kunnen ook hun lidmaatschap zelf verdienen met vrijwilligerswerk bij het Juttersdok, Implacement of Impuls.

 

Informatie, aanmelden & doneren

Projectcoördinator

Sjanien van den Broek,

020 515 88 58

www.impuls.nl/personalshopping

 

Opruimwinkel

Jan Rebelstraat 4

1069 CB Amsterdam

Open: woensdag en donderdag 9.30 tot 17.00 uur

085 273 70 70

www.juttersdok.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.