Food Night, hét streetfoodfestival!

Food Night is hét streetfoodfestival van Amsterdam. In Oost al legendarisch. Op zondag 2 september aanstaande ook in Nieuw-West. Het evenement vindt plaats aan de oever van de Sloterplas, tegenover de Meervaart. Het komt in de plaats van Festival Amuse dat de afgelopen twee jaar plaats vond op deze plek.

Combinatie van smaak en cultuur

FoodNight bestaat uit een smaakboulevard, muziek, dans, beeldende kunst, straatartiesten en nog veel meer. Het evenement biedt in ieder geval de kans om te genieten van originele en eerlijke gerechten uit alle windstreken van de wereld. Als je van lekker eten houdt, moet je hierbij zijn.

Tijdens FoodNight zijn er ook previews van andere evenementen die in de weken er na plaats zullen vinden in Centrum Nieuw-West, zoals Nieuw-West Fest en Nieuw-West Open.

 

Deelnemers:

Toko Bandung (Aziatische specialiteiten), Taco Mondo (Mexicaans), Konak (Turks), El Pescado (Vis), Ash-ba-jash (Perzisch), The Colour Kitchen (Fusion), Tjins (Exotische broodjes), Dora’s   Kitchen (Tropisch), Coffeemania (Koffiebar), Hello Fresh (duurzaam), Sisa broodjes (Surinaams), Gumbs (Antilliaans zoet), De zoete Appel (catering), BBrood (broodbeleving), Flexible lounch (Flockportal), Pianobar (Meervaart), Nieuw West Open (gebakjes), De brede moestuin (Urban Foraging), Podium Mozaïek (Mediterraans), Souvenir de France (Frans), Brezel (Duits), Screaming Beans (Italiaans), Churros Ole (Churros), Arroz con Cosas (Spaans), Smokey Goodness (BBQ), Sangria Bar (Spaans), 2Food/Bionade (biologisch), Pao Bun project (Singapore), Hiele van Rijssen (poffertjes), Hiele van Rijssen (suikerspin), Hiele van Rijssen (Aladin kinderattractie), Zweefmolen (kinderattractie), De Osdorper Kaashandel (kaasbeleving), Queen of Sheba (Afrikaans), Sushi and Sake (Japans).

Meer informatie

Kijk voor meer en actuele programmainformatie op de website van Food Night
www.foodnight.nl(http://www.foodnight.nl).

Het evenement heeft ook een Facebookpagina
www.facebook.com/FoodnightNieuwWest(https://www.facebook.com/FoodnightNieuwWest)

en een Twitteraccount
https://twitter.com/FoodnightNW(https://twitter.com/FoodnightNW)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.