Fonkelende sieraden bij Juwelier Nusselein

Er hangt een heerlijke kerstsfeer in de winkels van Juwelier Nusselein. Deze tijd van het jaar past ook zo goed bij de bijzondere gevoelens dat een mooi sieraad kan oproepen. Zonder een mooi sieraad is de kerst eigenlijk niet compleet. Vergeet voor een moment de alledaagse sleur en voel je heel bijzonder.

Om deze mogelijkheid voor iedereen aantrekkelijk te maken heeft Juwelier Nusselein speciaal

rond de kerstdagen een schitterende collectie sieraden en horloges in huis. De mooiste gouden en zilveren tips, met of zonder briljant, die bij veel mensen in de smaak zullen vallen. Om zo de kerst nóg stralender te maken dan hij al is!

 

Bewonder de uitgebreide collectie

Met twee winkels in Amsterdam is Juwelier Nusselein een van de grotere juweliers. Onze collectie sieraden en horloges is dan ook in de breedte uniek te noemen. Voor een sieraad in iedere prijsklasse kunt u terecht: van een eenvoudig zilveren ringetje voor de kinderen tot een exclusieve sieradenset met diamant. En alles wat daar tussen zit. Bij de horloges zijn naast de merken als Seiko en Pulsar ook merken als Guess, Michael Kors, Swiss Military, Raymond Weil en Festina vertegenwoordigd.

 

Eigen reparatie-atelier

Naast het verkoopteam staat ook het team van het reparatie-atelier dagelijks voor u klaar. Zij maken uw nieuwe sieraad of horloge direct op maat, terwijl u geniet van een kopje koffie. In het atelier houdt men van het vak en reparaties worden met liefde en vakmanschap uitgevoerd. ­

 

Juwelier Nusselein wenst al haar bestaande én toekomstige klanten fijne kerstdagen en een heel gelukkig nieuwjaar!

Burg. de Vlugtlaan 194-198 telefoon 020 6132371, Kinkerstraat 284-286, telefoon 020 6183070, www.nusselein.nl.