Fijn wonen in De Open Veste in Purmerend

Op een steenworp afstand van het centrum van Purmerend verrijst een moderne, nieuwe woonbuurt met een divers woningaanbod. Vormgegeven als een oude vestingstad biedt De Open Veste zowel stadswoningen als appartementen in verschillende grootte waarbij de koper ook nog zelf de woning kan aanpassen.

 

Koopwoningen en appartementen

Op 5 maart gaan 21 stadswoningen en 27 appartementen in verkoop. De 21 stadswoningen zijn 3 of 4 verdiepingen hoog, beschikken over een eigenbuitenruimte, zijn aangesloten op stadsverwarming en voorzien van zonnepanelen. De appartementen zijn er in verschillende formaten van kleinschalige (starters)appartementen tot drie- en vierkamer appartementen. Alle woningen zijn voorzien van mooie buitenruimtes en beschikken over een eigen parkeerplek in de parkeergarage onder De Open Veste.

Gezellig genieten op een ideale locatie

De Open Veste ligt op Kop West, een nieuw stuk stad ten westen van het centrum van Purmerend. Voorzieningen zoals supermarkten en winkels en de Koemarkt zijn lopend of met de fiets in enkele minuten bereikbaar, maar je bent ook zo in de polder waar je kunt genieten van rust en natuur. Met de auto zit je binnen 5 minuten op de A7 en met het openbaar vervoer ben je met een half uur in het centrum van Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op www.deopenveste.nl en schrijf je eenvoudig in.