Fiat 850 club bij Auto Marré 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West Automotive
Auto Marré Map

Aanstaande zaterdag 21 april viert de Fiat 850 club hun jaarlijkse clubdag bij Auto Marré, gevestigd aan de Turbinestraat 15 in Amsterdam (Sloterdijk I). Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.30 uur diverse prachtige oldtimers bewonderen. Zo zullen er onder andere de legendarische Fiat 850, de normale uitvoering, maar ook in cabrio en coupé uitvoering te bewonderen zijn. Veel van deze nostalgische Fiats zijn nogal bekend onder de klanten van Marré, omdat zij zelf, hun ouders of grootouders met zulke auto’s gereden hebben.

Naast eerder genoemde modellen zullen ook een uit 1930 stammende Fiat 154 acte de présence geven een 124 spider en een 2300 coupé. Naast deze oldtimers, zijn er ook een aantal interessante yountimers te bewonderen. Onder andere een uit 1980 stammende Panda en een Coupé Fiat, de snelste Fiat productieauto aller tijden. De aanwezige Alfa Spider is voor de liefhebber ook al reden genoeg om even te komen kijken.

Voor die gene die meer van het nieuwe spul houdt is er natuurlijk ook genoeg te zien, zoals de Panda, de nieuw 500, de 500X en 500L en natuurlijk de nieuwe Fiat Tipo zijn ook aanwezig.

Reden genoeg om aanstaande zaterdag, 21 april een bezoek te brengen bij Auto Marré aan de Turbinstraat 15 in Amsterdam. Kijk ook op www.automarre.nl