Festival 4West in Theater de Meervaart

In het weekend van 17, 18 en 19 april bruist de Meervaart van jong talent. Van de allerkleinsten tot ambitieuze jongeren, ze presenteren allemaal hun dans, muziek of theaterstuk in de zalen van de Meervaart. Daarmee laat de Meervaart zien dat Nieuw-West overloopt van creativiteit! 

Op vrijdag, zaterdag en zondag presenteren de kinderen van 4West hun eindpresentatie. Zij hebben een jaar lang toegewerkt naar een dans-, zang-, theaterstuk of expositie, dat ze graag willen laten zien aan familie en vrienden. Met deze presentaties laten de kinderen zien wat hen bezighoudt en wat ze op het gebied van dans, zang,  (muziek)theater en beeldende kunst in hun mars hebben. Laat u ontroeren, vertederen, vermaken en verbazen door het enthousiasme van de kinderen en geniet mee! Voor meer informatie kijk op www.4west.nl.

De foyer is tijdens het weekend het kloppend hart van het festival. Er zijn allemaal leuke activiteiten en u kunt, onder het genot van het optreden van jazz quartet ‘Sisters’  en een hapje en drankje, bijpraten over wat u allemaal heeft gezien. Maak kennis met de jeugd en jongeren van 4West en laat u verrassen door het bruisende culturele leven in Nieuw-West.

Een ongeplaceerd kaartje (exclusief pauzedrankje) voor het festival kost  € 5,- voor het hele weekend.  Voor de diverse zalen geldt: vol is vol. Kaarten zijn te koop via www.meervaart.nl/ 0900- 4107777.

4West is onderdeel van meervaart studio.

www.4west.nl