Feestweek in winkelcentrum Plein ’40-’45

Ook dit jaar is het in de herfstvakantie weer feest in Winkelcentrum Plein ’40-’45! De hele week vinden er tal van leuke (kinder)activiteiten plaats.

Op maandag kunnen kinderen feestelijke slingers maken, dinsdag kunnen ze overheerlijke koekjes versieren en woensdag is er een oer Hollandse activiteit, namelijk klompjes beschilderen.

Op donderdag kunnen zogenaamde cakepops worden gemaakt, dit zijn trendy cakejes op een lollystok, welke gedecoreerd kunnen worden met marsepein en kleurrijke strooisels.  Vrijdag zijn er grimeuses in het winkelcentrum aanwezig die de kinderen veranderen in een prachtige prinses of een stoere leeuw. Een ballonnenclown maakt grappige ballonfiguren en leert de kinderen hoe ze deze figuren zelf kunnen maken!

Zaterdag is alweer de laatste dag van de feestweek en dan vindt de altijd populaire workshop ‘cupcakes versieren’  plaats. Kinderen mogen eerst leuke cupcakedoosjs kleuren en daarna de cupcakes versieren en mee naar huis nemen!

Op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag vinden de activiteiten plaats van 12.30 tot 16.30 uur. Op donderdag zijn de activiteiten van 14.30 tot 19.30 uur.

Winkelcentrum Plein ’40-’45 heeft een zeer uitgebreid winkelassortiment.

Komt u met de auto? Geen probleem, want u kunt parkeren in de overdekte parkeergarage van Plein ’40-’45. Let op: vanaf 10 oktober is er een nieuw parkeertarief. De 1e 3 uur betaalt u slechts €1,50 en na 3 uur betaalt u €2,00 per uur. Vanuit de parkeergarage loopt u zo het winkelcentrum in.

Tot ziens in Winkelcentrum Plein ’40-’45!

Kijk voor meer informatie over Winkelcentrum Plein ’40-’45 op: www.winkelcentrum-plein4045.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.