Feestelijke kerkdienst & ontbijt – 10 mei 2018

Hemelvaart aan de Sloterplas

Iedereen staart weleens peinzend omhoog, naar de blauwe lucht. Als het meezit lig je op je rug, het gras kriebelt in je nek. Is dat geen heerlijk gevoel? Op 10 mei, Hemelvaartsdag, gaan we dat met z’n allen doen. We ontmoeten elkaar om 9.00 uur in het park aan de oostzijde van de Sloterplas. Als er één dag in het jaar is om te vertoeven in hemelse sferen, om liggend in het gras samen te kijken hoe de wolken naar de horizon wegtrekken, dan is het tenslotte Hemelvaartsdag. En als we er toch zijn, delen we samen een feestelijk ontbijt terwijl we Hemelvaart vieren.

Het wordt een interactieve en verrassende bijeenkomst voor jong en oud, onder de blote hemel en met kans op zegen. Breng zelf wat mee om op te zitten of liggen en wat lekkers voor het ontbijt – dat delen we dan met elkaar.

Dit speelse en vrolijke samenzijn wordt georganiseerd door de Ontmoeting, Opgang en Regenbooggemeente, drie wijkkerken in Nieuw West van de Protestantse Kerk Amsterdam, samen met het stadsklooster La Verna.

U bent welkom voor de feestelijke kerkdienst en ontbijt aan de Sloterplas Oostzijde op Hemelvaartsdag 10 mei 2018. Vertrek vanaf een kerk in uw buurt: De Ark, Van Ollefenstraat 9 (achter het Sierplein), De Opgang, Tussen Meer 68 (bij Osdorpplein), De Ontmoeting, Louis Couperusstraat 133 (Slotermeer). Om 8.00 uur wandelaars, 8.30 uur fietsers en auto’s en om 9.00 uur start kerkdienst & ontbijt bij de Sloterplas.

Informatie kunt u krijgen bij Miekie Myburgh, predikant@regenbooggemeente.nl, 06 81 96 38 83, en Martijn van Leerdam, dominee@osdorpsloten.nl, 06 49 98 81 64.

Neem zelf een klapstoeltje of een kleed mee en wat voor het ontbijt. De toegang is gratis, iedereen is welkom, er is een collecte na afloop.