Feestelijke Jaarmarkt introduceert

Zwanenburgse “Jungle Express “

“Wilt u alstublieft doorlopen “ vraagt organisator Bonnie Wiegel aan de bezoekers van de Jaarmarkt op de Dennenlaan in Zwanenburg. Ook dit jaar staan de kramen barstensvol aanbiedingen tot aan de Lid op de Dennenlaan 133l. Dus ook voor de panden van het Kruidvat en de winkels op de Passage. Verleden jaar keerden de bezoekers op de hoek van de ….. laan weer om.

“Dat vinden de visboer, de winkels rondom het Kruidvat en op de Passage” niet leuk vult Wiegel aan. Dat geldt ook voor de winkels welke richting de Ringvaart gevestigd zijn. Ze hebben stuk voor stuk de deuren wagen wijd open staan om de bezoekers te ontvangen. Diverse zaken hebben juist voor deze dag aantrekkelijke aanbiedingen.

Op de markt staan wederom tientallen kramen met een diversiteit aan producten. Mooie kinder- en dameskleding afgewisseld door sieraden. Fraaie creatieve uitingen naast heerlijke delicatessen. Een leuke keuze aan populaire foodwagens naast kinder attracties als de Bungee Trampoline, de zweefmolen, de Kop van Jut en de Jungle Express

.Een nieuw product van Zwanenburgse Chantal van der Sluis. Ze wil haar collectie dieren op wielen graag aan alle Zwanenburgers laten zien. Voor twee euro kunnen de kinderen in het gebied voor het Kruidvat hun rondjes rijden. Voor de kinderen leuk om te doen, Voor ouderen leuk om naar te kijken.Braderie Zwanenburg (1) Braderie Zwanenburg (6) Braderie Zwanenburg (7) Braderie Zwanenburg (3)

Het is zaterdag zelfs mogelijk om miljonair te worden. De Staatsloterij is aanwezig. Bezoekers maken kans op gratis staatsloten. Fijn om te krijgen maar stel je nou eens voor dat hier die…. op valt!

Muziekanten. Muziekverenigingen, koren, disc jockeys, sportclubs zijn zaterdag welkom om van zich te laten horen en om promotie te maken. Wie dat wil moet zich wel even melden via info@b-o-b.nl

Al met al wordt het zaterdag 21 mei weer bijzonder gezellig in Zwanenburg