Feestelijke afsluiting Zomer in Nieuw-West met: de Smaakboulevard

Zondag 14 september

Op zondag 14 september vindt de derde editie van de Smaakboulevard plaats aan de oever van de Sloterplas, ter hoogte van theater de Meervaart. De zomer wordt uitgeluid en het nieuwe culturele seizoen geopend. Tussen 12:00 en 20:00 uur zijn er diverse dans en muziekoptredens, en presenteren culinaire ondernemers uit Amsterdam Nieuw-West en omgeving het lekkerste streetfood uit verschillende streken.

smaakboulevard

Bijna drie maanden geleden, op zondag 22 juni, vond de opening van Zomer in Nieuw-West plaats. Bewoners uit Nieuw-West liepen en dansten samen met 60 jonge artiesten uit Budapest, Parijs, Liverpool, Lissabon en Torredembarra mee in de kleurrijke Carnival Parade. Deze optocht eindigde op de Smaakboulevard, waar die dag meer dan 6.000 bezoekers genoten hebben van de zon, optredens en het heerlijke eten.

De Smaakboulevard is inmiddels uitgegroeid tot hét food event in Nieuw-West. Na twee succesvolle edities mag de Smaakboulevard ook dit jaar de zomer van 2014 smaakvol afsluiten aan de oever van de Sloterplas. Zoals gebruikelijk met een heerlijk internationaal aanbod aan eten, muziek en dans. De Smaakboulevard werkt met een uitgebreid netwerk van lokale en bovenlokale food smaakmakers. Ook nu weer bieden we het podium aan nieuwe smaakmakers. Onder andere MR Kelp met de meeste gezonde burger de Weed Burger, gemaakt met Zeewier. Van West naar Oost en terug zijn er Europese, Aziatische en (Zuid-) Amerikaanse streetfood gerechten beschikbaar.

Het culturele programma wordt verzorgd door de Meervaart, met diverse storytellers, de verleidelijke vaudeville dansvoorstelling Rad van Avontuur en streetdance door Grey Vibes. Er is bovendien volop muziek, met drums (Drumdrumdrum.nl), soul, r&b, en funk (Rivelino en Pure The Artist a.k.a. Stanley Clementina) en krachtige, warmbloedige muziek van Merals Harem en Music Generations. De ideale ingrediënten voor een heerlijke nazomerse dag in Nieuw-West.

Programma Smaakboulevard 14 september 2014:

12.00 Aanvang

14.00 Grey Vibes

14.00-17.00 uur Diverse storytellers

14.30 & 15.30 uur Rad van Avontuur

15.00 Drumdrumdrum.nl

16.00 Stanley Clementina, Pure the Artist

17.00 Merals Harem

18.00 Rivelino

19.00 Music Generations

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.