Feestelijke afsluiting Paradijsvogelsreeks 🗓 🗺

Meest recent
Huis van de Wijk Map

Dinsdagavond 14 november vindt de vierde en tevens laatste ontmoeting plaats in de serie Paradijsvogels in het Huis van de Wijk, Chris Lebeaustraat 4 van 20.00 tot 21.30 uur, waarop iedereen van harte welkom is. De laatste avond staat in het teken van Vrouwenemancipatie in perspectief.

In Amsterdam wonen ruim 180 nationaliteiten. Dit is een verrijking voor de stad. Een belangrijke taak van iedere Amsterdammer is onze open en vrije samenleving te beschermen tegen angst en verdeeldheid. We zoeken tijdens deze avond verbinding met elkaar en gaan met elkaar in gesprek over vrouwenemancipatie door de jaren heen. Tevens is dit de laatste avond van een reeks van vier avonden in Nieuw West.

Deze reeks wordt feestelijk en muzikaal afgesloten met de meidenband Tabula Rasae van Valery Levant en Yoesra Saad.

Daarnaast zorgen een tweetal gasten voor input om het gesprek met elkaar te voeren.

Dat zijn: presentatrice Naeeda Aurangzeb, feministe en onder andere bekend van het programma Bureau Buitenland en Dichtbij Nederland.

Onze tweede gast is Döne Fil, activist en initiatiefnemer van de eerste Turkse Boot in 2013. Ze zal vertellen wat vrouwenemancipatie betekent voor de LHBTI+ emancipatie. Met elkaar gaan we in gesprek over de onderwerpen die door beide gasten worden aangedragen.

Praat u graag mee en wilt u andere bewoners uit Nieuw West ontmoeten, dan bent u dinsdag 14 november van harte welkom in het Huis van de Wijk, Chris Lebeaustraat 4, van 20.00 tot 21.30 uur, toegang gratis. Tot dan! Ad van Dam en Ilias Zian

Onder de aanwezigen worden enkele theaterkaartjes voor de nieuwe voorstelling F*ck the police onder regie van Raymi Sambo in Podium Mozaïek verloot.