Feest in Geuzenveld

Pasar Jembatan 20 Jaar
Stichting De Brug organiseert op zondag 31 juli voor de 20 keer de succesvolle en altijd druk bezochte Pasar Jembatan.U kunt weer genieten van dit jaarlijkse kleurrijke [tuin] feest : een gevarieerd programma met een markt,zang,dans en heerlijk eten uit de Indonesische keuken van Dian zoals Saté, pisang goreng, cendol en es van Mira en andere snacks van Marscha er zal U niets ontbreken.
pasar jembatan a pasar jembatan bEr zijn heel veel optredens waaronder Ferry & Dewi, Indonesische danseressen, Pedalsteel Ed, zang van onze Ankie, het wordt gepresenteerd door Alex en het geheel wordt begeleid door onze huisband Suara Jembatan o.l.v. Wil Fleur.
Ook zijn er Crea werkstukken van Agnes en stenen sieraden batu cinz van Pim te koop en te bewonderen.
Vanaf 11.30 is iedereen van harte welkom in De Brug Aalberssetraat 248 A 1067 GM Amsterdam- Geuzenveld en het programma duurt tot ongeveer 18.00 uur. De toegang is € 5 voor volwassenen en voor kinderen tot 12 jaar gratis De Brug is goed bereikbaar met de buslijnen 21 [eindpunt] of tramlijn 13[eindhalte Lambertus Zijlplein] nog vijf minuten lopen, het is rolstoel vriendelijk en op deze dag is parkeren gratis.
Kijk voor volledig programma op www.stgdebrug.nl