Feest bij Sanisale.com Amsterdam Westpoort

Sinds 1 september is de vestiging van Sanisale aan de Sierenborch 8L in Westpoort overgenomen door de eigenaar van de naastliggende Keukensale winkel. Hoewel de meeste bezoekers van beide winkels al in de veronderstelling waren dat deze winkels bij elkaar hoorden, was dat niet het geval.
Bij aankoop van een badkamer en een keuken, waren er twee verschillende aanspreekpunten.

Betere service

Sinds de overname is dat niet meer het geval en dat heeft voordelen. Nu kun je onder één dak, bij één bedrijf, een keuken en badkamer bestellen. Als klant heb je nog maar één aanspreekpunt. Daardoor kan er een nog betere service geboden worden en niet onbelangrijk kan de adviseur een betere combideal aanbieden.

Dit is de vijfde vestiging van het bedrijf, naast de Amsterdamse filialen zijn er ook nog filialen in Alphen aan den Rijn, Sliedrecht en Zaandam. Inmiddels is er de laatste 11 jaar, zolang bestaat het bedrijf, de nodige ervaring opgedaan en is er een goede naam opgebouwd.
Mede door het geven van goede service en de aandacht voor de klant, wordt het bedrijf zeer gewaardeerd.

De adviseurs van Sani- en Keukensale houden de laatste trends nauwkeurig in de gaten. Hierdoor kunnen zij, de klanten op de juiste manier adviseren voor de aanschaf van keuken of badkamer.
Samen met de aanwezige vakkennis worden uw badkamer- en keukenwensen gerealiseerd tot een droomproject.

Keuze maken

In de showroom zijn een groot aantal badkamer en keuken opstellingen te zien, in diverse stijlen. Hierdoor wordt het voor de klant makkelijk om een goede keuze te maken. Na het uitzoeken van de materialen wordt er een fotorealistisch 3D ontwerp gemaakt, zodat goed te zien is hoe het resultaat zal zijn.

Actieweek

Van dinsdag 6 oktober t/m zondag 11 oktober is het feest in de winkel. Dit zal gevierd worden met een aantal unieke acties. De gehele week geniet u tot 50% korting op uw badkamer of keuken. Ook maakt u kans op het winnen van een gratis badkamer t.w.v. € 5.000,00 of een gratis keuken t.w.v.
€ 7.500,00

Iedereen die tijdens de feestweek een offerte laat maken krijgt een schitterend cadeau. De gehele week draait het rad van fortuin, waar voor elke kopende klant prachtige prijzen te winnen zijn, zoals een tv, fiets en heel veel andere prijzen.

Voor vrijdagavond 9 oktober is het zeker de moeite om een afspraak te maken, dan is het namelijk VIP-avond. Op deze extra koopavond kunt u terecht van 18.00 tot 24.00 uur. Koopt u op deze avond een keuken dan krijgt u er gratis een kokend waterkraan bij cadeau, en bij uw badkamer een gratis regendouche.

Blijf op de hoogte van alle leuke acties op;

www.sanisale.com  of op de facebook pagina van Sanisale Amsterdam Westpoort. Maar het beste maakt u een afspraak voor de actieweek.
Het adres Sierenborch 8-L, 1043 BA Amsterdam Westpoort. Bellen kan ook: 020 737 09 33