Fast Money bijeenkomst 22 maart 🗓 🗺

ical Google outlook Amsterdam Nieuw-West
Calvijn College Map

De jongerenwerkers van Combiwel in Slotervaart Zuid organiseren een themabijeenkomst die geheel in het teken staat van FAST MONEY. Op 22 maart is er in de Speak Up van het Calvijn College aan de Pieter Calandlaan een avond vol bijzondere sprekers. Vanaf 18:30 zijn alle jongeren en ouders (14+) welkom om deze avond bij te wonen.

Het programma start om 19:00 uur. Er zal een ervaringsdeskundige van Stichting Humanitas zijn verhaal komen vertellen over zijn criminele drugsverleden. Daarnaast zullen ook de auteurs van het boek Moccro Maffia aan het woord komen. Deze auteurs zullen een kort hoorcollege geven over de drugscriminaliteit in Amsterdam.

Het snelle geld verdienen is onder jongeren immens populair. Dit gaat helaas hand in hand met criminaliteit. Op het gebied van educatie vinden de jongerenwerkers het heel belangrijk dat de jongeren in Amsterdam hier genoeg voorlichting over krijgen.

De entree is gratis, maar let op: het is voor 14 jaar en ouder! Voor meer informatie en/of aanmelden: m.oostenbrink@combiwel.nl of s.tadmine@combiwel.nl