FAMILIEBEDRIJF GROENRIJK ZWANENBURG

TEKENT SAMENWERKINGSVERBAND MET ROB’S GROTE TUINVERBOUWING

Montageteam Mooieverandas.nl op zoek naar versterking

Zwanenburg, Familiebedrijf GroenRijk Zwanenburg timmert hard aan de weg met haar ‘Alles onder één dak’ concept. Naast het tuincentrum behoort GroenRijk Hoveniers én Mooieverandas.nl ook tot één van haar succesvolle pijlers. Deze unieke combinatie is ook Rob Verlinden opgevallen en het familiebedrijf heeft daarom een samenwerkingsverband getekend met Rob’s Grote Tuinverbouwing voor het seizoen 2015 – 2016 op SBS’6 met Mooieverandas.nl.

Familiebedrijf met historie
GroenRijk Zwanenburg is een echt familiebedrijf. Rond 1900 vestigde overgroot opa Van Beem zich in Zwanenburg en begon een boerderij. De boerderij is later overgenomen door zijn zoons Koos & Leen en in 1975 begonnen zij daar, naast de boerderij, een kwekerij. Maar wat begon met een kwekerij groeide al snel uit tot een geliefde plek waar ook viooltjes, coniferen en aardappelen werden verkocht. De basis voor het tuincentrum zoals we die vandaag de dag kennen was gelegd!

Groenrijk-ZwanenburgVan kwekerij tot GroenRijk Zwanenburg, GroenRijk Hoveniers én Mooieverandas.nl
Na verloop van tijd weet de kwekerij zich aan te sluiten bij het landelijke GroenRijk. Hierdoor neemt de bekendheid toe en kan GroenRijk Zwanenburg regionaal verder groeien. In 2002 neemt de zoon van Koos, Gerko van Beem, het tuincentrum over en vestigt eveneens een hoveniersbedrijf ‘GroenRijk Hoveniers’ én veranda bedrijf ‘Mooieverandas.nl’ om de missie ‘Vier seizoenen lang, genieten van uw tuin’ waar te kunnen maken. Deze strategie slaat erg aan en klanten vanuit heel Nederland weten de populaire ‘vier seizoenen showroom’ inmiddels goed te vinden. Om de naamsbekendheid van het bedrijf verder te vergroten heeft Gerko met Mooieverandas.nl een samenwerkingsverband gesloten met Rob’s Grote Tuinverbouwing, elke week te zien op SBS’6.

Vakkennis en persoonlijke benadering
De jarenlange ervaring van het team en de vakkundige medewerkers maken het familiebedrijf bij vele klanten erg geliefd. “Er is veel kennis in ons team aanwezig en daarbij zien onze klanten jarenlang dezelfde, vertrouwde gezichten. Dat spreekt mensen aan, aldus Gerko. Inmiddels heeft het bedrijf 30 medewerkers in vaste dienst. Daarbij zijn ze vastberaden verder door te groeien.

Montageteam Mooieverandas.nl op zoek naar versterking
‘Vanwege de snelle groei van ons bedrijf zijn wij voor Mooieverandas.nl op zoek naar meerdere montageteam assistenten’, aldus Gerko van Beem. Ben je enthousiast, leergierig en bereid om de handen uit de mouwen te steken? Dan bezit je de eigenschappen waar wij naar op zoek zijn en kun je een hele leuke en afwisselende baan tegemoet zien. Zie voor meer informatie www.mooieverandas.nl en ga naar ‘vacatures’ of stuur een e-mail naar info@mooieverandas.nl t.a.v. Mike Koopman.